Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Tot a punt per a una nova edició de la Marxa del Port

La marxa, que enguany arriba a la 28a edició, està organitzada per la UEC Tortosa i s’espera que hi participaran uns 500 excursionistes

Publicat el27/10/2016

Tot a punt per a una nova edició de la Marxa del Port | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...    Excursionistes durant la Marxa del Port, memorial Josep M. Brull | Foto: EbreActiu.cat


La Unió Excursionista de Catalunya – Tortosa organitzarà el proper dia 13 de novembre la 28a edició de la popular Marxa del Port (Memorial Josep M. Brull). Aquesta activitat consisteix en una caminada on participen excursionistes de les Terres de l'Ebre i comarques veïnes, per tal de recórrer els espais més singulars del Parc Natural del Port. És per això que a cada edició de la Marxa es reuneixen centenars d'excursionistes per tal de gaudir d'una jornada lúdica i esportiva, alhora que s'aprofita per reivindicar la conservació del nostre patrimoni natural.

Enguany la Marxa arriba a la zona d'Horta de Sant Joan. La caminada s'iniciarà a l'Àrea de la Franqueta i tindrà dos recorreguts: El recorregut llarg de 19 km passarà pel Coll de Botana, Coll Triadó, Bassis Muntanyola, Gr-7, Carrer Ample i Àrea de la Franqueta. El recorregut curt de 16 km passarà pel Coll del Llop, Vall de Franxo, Coll de Botana, Bassis Muntanyola, Espina, Gr-7, Carrer Ample i Àrea de la Franqueta.

Durant el trajecte hi haurà controls de pas per evitar que els excursionistes s'extraviïn, tot i que l'itinerari estarà totalment senyalitzat. També s'oferirà un avituallament – esmorzar a mig recorregut i un dinar de campanya en acabar la Marxa.

Tots els participants seran obsequiats amb un record commemoratiu, havent a més trofeus per als primers en arribar, per als més joves i per als més veterans. Finalment hi haurà un sorteig de regals per a tots els participants oferts pels comerços que col·laboren amb la Marxa.

L'organització ha previst que hi participen uns 500 excursionistes i per això ha escollit com a lloc de concentració i inici de la Marxa l'Àrea de la Franqueta, on es donarà la sortida a les 9 hores del matí.

Per a més informació o per inscriure's cal adreçar-se a la UEC, tel. 977443271, www.uectortosa.cat, o a les botigues d'esports de Tortosa.


Full inscripcions i informació en pdf


Tot a punt per a una nova edició de la Marxa del Port | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris