TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Tot a punt per a la 7a edició de la Cursa de Panxampla

Alfara de Carles ja ho te tot a punt per a rebre als participants que concorreran en alguna de les quatre modalitats de cursa i la marxa que inclou la 7a edició de la Cursa de Panxampla, una jornada esportiva que mobilitzarà aquest diumenge el municipi ebrenc.

Publicat el14/4/2016

Alfara de Carles ja ho te tot a punt per a rebre als participants que concorreran en alguna de les quatre modalitats de cursa i la marxa que inclou la 7a edició de la Cursa de Panxampla, una jornada esportiva que mobilitzarà aquest proper diumente el municipi ebrenc.

La prova reina és la Cursa Absoluta, amb un recorregut llarg i tècnic de 27 km i un desnivell positiu de 1.800 mts, puntuable al Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre. Segueix la Cursa "dels Civils", una mica més curta, però tot i això amb 21 km i 1.400 md+, un recorregut que comparteix la major part del traçat amb la prova llarga.

Hi ha cursa també en categoria Júnior, la “Futurs Bandolers”, de 14 km i 953 md+ i que té com a punt de sortida la Font dels Xorros, a la zona del Toscar. La “Petits Bandolers”, en categoria cadet i la marxa “Masovers del Terreno” sortiran des del Mirador d'Alfara i compartiran el recorregut de 10km i 600 md+. Totes les proves acabaran a la zona esportiva del municipi. 

Alguns dels llocs emblemàtics pels quals transcorren les proves són, a més de la Font dels Xorros, el Carrascot dels Castellassos, Font del Bosc Negre, Cova del Vidre, Cova Pintada, els Colls d'en Ciprés, de la Creu, de Morera, de Carabassets i l'Embarronat, punt més alt de la cursa (1.132m). A més de les magnífiques vistes aèries de les Rases del Maraco.

La Cursa Panxampla està organitzada per l'Ajuntament d'Alfara de Carles i compta amb la col·laboració de nombrosos voluntaris del municipi, com ara l'Associació de Dones, que és l'encarregada de la fideuada que s'oferirà al finalitzar les curses als participants.


Tot a punt per a la 7a edició de la Cursa de Panxampla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Tot a punt per a la 7a edició de la Cursa de Panxampla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris