DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

Tortosa instal·la nova senyalitació turística a les estacions de bus i tren i a l’embarcador fluvial

Es tracta d´uns plafons d´alumini de 160x100 cm amb un plànol detallat de la ciutat que informa de tots els punts d´interès turístic, itineraris a peu i en bicicleta, i elements patrimonials.

Publicat el30/1/2017

Tortosa instal·la nova senyalitació turística a les estacions de bus i tren i a l’embarcador fluvial | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La nova senyalització també informarà dels horaris del llagut Lo Sirgador 


L’Ajuntament de Tortosa ha posat en marxa nova senyalització turística en tres punts estratègics de la ciutat: l’embarcador fluvial del Mercat i les estacions de tren i de busos. Es tracta d’uns plafons d’alumini de 160x100 cm amb un plànol detallat de la ciutat que informa de tots els punts d’interès turístic, itineraris a peu i en bicicleta, i elements patrimonials. També hi ha imatges promocionals de la ciutat. El plafó de l’embarcador inclourà informació periòdica dels horaris del llagut "Lo Sirgador". Aquesta actuació es complementa amb la instal·lació de noves senyals direccionals turístiques per a vianants al barri de Santa Clara, una actuació promoguda per l’Ajuntament, que ha tingut un cost aproximat de 10.000 euros.

El regidor de Turisme, Josep F. Monclús, va explicar durant la presentació, el passat divendres, que la nova senyalització té per objectiu millorar la informació als visitants en dos punts de recepció, com són les estacions de bus i de tren, i a l’embarcador, en la mesura que aquí es concentra una part important dels turistes atrets pel nou servei de navegació fluvial que es va recuperar l’estiu passat. El regidor va afegir que l’Ajuntament de Tortosa fa una aposta decidida pel "turisme actiu i de natura així com per la desestacionalització, amb l’objectiu de diversificar i millorar l’oferta actual per tal de contribuir a crear riquesa i llocs de treball". El titular de Turisme també va valorar molt positivament l’acció promocional feta a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), amb la presentació del festival de cine turístic "terres Catalunya", que es farà a Tortosa a finals de maig.

D’altra banda, el representant del llagut turístic "Lo Sirgador", Adelino Fontanet, va avançar que ja estan treballant amb la nova temporada turística amb l’objectiu d’incrementar el registre d’usuaris de l’any passat, que va ser reduït fonamentalment perquè va començar a operar al mes de juliol. Fontanet va explicar que des del mes de febrer ja comencen a treballar amb grups concertats via touroperadors, i que a partir de març recuperaran les sortides regulars en dies festius i caps de setmana. Els titulars d’aquest producte turístic es mostren convençuts que aquest serà un bon any per a la navegació d’esbarjo per l’Ebre, que també comercialitzen conjuntament amb restaurants de la ciutat, visites a la Catedral o amb les interpretacions que fa la Jueva de Tortosa.

Comentaris