TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

L'Ajuntament de Tortosa completa la il·luminació nocturna de les muralles del castell de la Suda

Després de la Catedral i el palau episcopal, les muralles del castell de la Suda s’afegeixen a la nova imatge de Tortosa a la nit, gràcies a l’enllumenat que ha instal·lat l’Ajuntament en tot el perímetre de la fortificació.

Publicat el20/12/2016

Després de la Catedral i el palau episcopal, les muralles del castell de la Suda s'afegeixen a la nova imatge de Tortosa a la nit, gràcies a l'enllumenat que ha instal·lat l'Ajuntament en tot el perímetre de la fortificació.

Des d'aquest passat cap de setmana, 21 projectors il·luminen el conjunt patrimonial que acull el Parador de turisme i que contribueixen a millorar la imatge nocturna de la façana fluvial de la ciutat. Els llums, de tecnologia led i més de 3.150 vats de potència substitueixen els anteriors, que tenien un major consum energètic i havien deixat de funcionar fa temps en haver estat objecte d'actes vandàlics. L'actuació, que ha dut a terme l'Ajuntament de Tortosa, s'ha fet amb fons propis i ha tingut un cost aproximat de 35.000 euros, que inclou els projectors, l'obra civil, el canvi de tecnologia i cablejat.

Aquesta actuació s'afegeix a les que l'Ajuntament ja va fer al conjunt catedralici i episcopal i a les ha fet recentment a l'interior del centre històric, amb la renovació de l'enllumenat -per guanyar en intensitat i eficiència- en diversos carrers com Taules Velles, Rosa, Costa Capellans i Castell, que continuaran en altres de tot aquest àmbit.


L’Ajuntament de Tortosa completa la il·luminació nocturna de les muralles del castell de la Suda | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les muralles del castell de la Suda amb la nova il·luminació nocturna | Foto: Ajuntament de Tortosa

Comentaris