TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Tortosa acollirà una nova edició de la l'Exposició Internacional d'Avicultura Terres de l'Ebre

La Fira Internacional d’Aus de Raça de les Terres de l’Ebre mostrarà, entre el 2 i el 6 de desembre, més de 2.000 aus a concurs

Publicat el23/11/2016

Tortosa acollirà una nova edició de la l’Exposició Internacional d’Avicultura Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Tortosa acollirà una nova edició de la l’Exposició Internacional d’Avicultura Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El regidor de Fires de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, acompanyat per Sergi Piñol, en representació de l'entitat organitzadora, l'Associació de Criadors d'Aus de Raça de les Terres de l'Ebre, va presentar ahir dimarts la quarta edició d'aquesta mostra anual que es celebra al Pavelló Firal per aquestes dates, enguany entre el 2 i el 6 de desembre.

La Fira Internacional d'Aus de Raça de les Terres de l'Ebre acollirà novament més de 2.000 aus a concurs, més de 1.000 a la venda, i també moltes activitats pels més menuts, com la visita a la granja on podran donar de menjar als conills i aprendre a munyir una cabra.

El preu de l'entrada és de 3 euros i gratuïta pels menors de 6 anys. Aquesta fira compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa/FiraTortosa, i del Consell Comarcal de Baix Ebre.
Comentaris