Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Torna el 10K Nocturn a Vinaròs

Serà aquest pròxim dissabte 12 d´agost i les persones que desitgen participar en aquesta prova esportiva encara es poden inscriure tant en línia com de manera presencial en els establiments col·laboradors

Publicat el7/8/2017

Torna el 10K Nocturn a Vinaròs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Presentació dels 10k Nocturn Llangostí de Vinaròs


Torna el 10K Nocturn a Vinaròs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El pròxim dissabte 12 d’agost, a partir de les 9 del vespre, Vinaròs tornarà a viure una gran nit esportiva, amb la celebració de la quarta edició consecutiva del 10K Nocturn Llangostí de Vinaròs.

Aquest circuit, que discorre per la façana marítima de Vinaròs, amb sortida i arribada al Passeig Fora del Forat, està patrocinat per la Diputació de Castelló i compta amb la col·laboració de les regidories d’Esport i Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs i el suport de moltes entitats esportives a nivell municipal.

En aquest sentit, la regidora d’Esports de Vinaròs, Begoña López, ha volgut agrair l’ajuda de tots els voluntaris i organitzadors que fan possible aquesta prova, a més de la Brigada Municipal i la Policia Local. També ha donat les gràcies als participants, per creure en aquesta proposta que any rere any es realitza a la població. "Convidem a tots els runners a que tornen a formar part d’aquest esdeveniment a Vinaròs i a que vinguen a gaudir també del turisme amb les seues famílies, coneixent la nostra costa i els atractius turístics que ofereix la nostra localitat durant l’estiu", ha afegit López.

Luís Adsuara, organitzador del circuit, ha indicat que "ja són més de 300 les persones que s’han inscrit en aquesta prova, que busca unir el turisme, amb l’oci i l’esport". La previsió és poder arribar a les 500 inscripcions en els propers dies.

Les persones que desitgen participar es poden inscriure en diversos establiments esportius de Vinaròs i poblacions properes, així com per Internet a través de les pàgines web www.mychip.es i www.runnershome.es. Per a més informació es pot consultar també la web del Consell Municipal d’Esports (CME): www.cmevinaros.com.

Comentaris