Benifallet, un paisatge que enamora
Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

TOP FISHER
Lloguer i charter de pesca

Lloguer d’embarcacions, de llanxes i barques, així com, sortides de pesca, esports nàutics i excursions nàutiques. Als ports de l’Ampolla i l’Ametlla de Mar


TOP FISHER<br>Lloguer i charter de pesca | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Topfisher, és una empresa d'oci, que engloba el lloguer d'embarcacions, de llanxes i barques, així com, sortides de pesca, esports nàutics i excursions nàutiques, en el cor de la Costa Daurada, en un paratge inigualable de naturalesa i belles cales, com és el Delta de l'Ebre.

Disposen d'una àmplia gamma d'embarcacions per al lloguer, al port de l'Ametlla de Mar i L'Ampolla, des de les més petites per navegar sense titulació, fins a les més potents, totes elles preparades per als esports nàutics i la pesca esportiva. En els charters de pesca, s'han especialitzat en la pesca de la tonyina gegant.

També lloguen una gran varietat d'accessoris per a esports nàutics (inflables, wake, eski, canyes de pesca, etc…), per gaudir al màxim el lloguer de les embarcacions.


Reserves L'Ametlla de Mar


Reserves L'Ampolla


 TOP FISHER<br>Lloguer i charter de pesca TOP FISHER<br>Lloguer i charter de pesca TOP FISHER<br>Lloguer i charter de pesca TOP FISHER<br>Lloguer i charter de pesca TOP FISHER<br>Lloguer i charter de pesca

Comentaris