Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

CAT | ES

Tivissa obre diumenge la temporada 2016 de la Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre

El municipi riberenc ja està preparat per a la celebració de la 9a. edició de “A per la Cabra”, primera prova de la 7a edició de la Xallenger BTT de les Terres de l’Ebre. Hi haurà dos modalitats de circuit, el llarg amb 40 km i 1.350 md+ i el curt amb 23 km i 770 md+.

Publicat el1/4/2016

El municipi riberenc ja està preparat per a la celebració de la 9a. edició de “A per la Cabra”, primera prova de la 7a edició de la Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre. Organitzada per BTT Tivissa, Voluntaris A Per La Cabra i l'Ajuntament de Tivissa, la cursa començarà a les 9 del matí des de la zona esportiva La Foig i els bikers podran escollir entre dos modalitats de circuit, el llarg amb 40 km i 1.350 md+ i el curt amb 23 km i 770 md+, recorreguts que combinaran trams de pista i senders. 

Alguns dels serveis que trobaran els més de 240 participants seran mecànic en cursa, neteja bicis, massatgista, un espectacle de biketrial i castells inflables per al públic infantil.

Aquest any 2016 la Xallenger BTT Terres de l'Ebre col·labora amb la Fundación Noelia i la campanya «Taps solidaris», destinada a la investigació de la Distròfia Congènita per dèficit de CollagenVI. A les línies de meta de cada prova hi haurà punts de recollida de taps de plàstic. Són vàlids els taps d'aigua, isotònics, dels líquids anti-punxades i qualsevol altre que sigui de plàstic. 

La segona cita de la Xallenger serà el 17 d'abril a la Torre de l'Espanyol i continuarà al Perelló (24 d'abril), Sant Carles de la Ràpita (8 de maig), Riba-Roja (22 de maig) i Amposta (12 de juny) per a acabar a Benissanet el 3 de juliol. En total 7 proves de les quals es puntuaran les 6 millors classificacions de cada corredor.


Tivissa obre diumenge la temporada 2016 de la Xallenger BTT de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Tivissa obre diumenge la temporada 2016 de la Xallenger BTT de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Comentaris