El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Les Terres de l'Ebre participen en la iniciativa l'Hora del Planeta

Serà aquest dissabte 25 de març de les 20.30 h i fins les 21.30 h. quan diferents municipis de les Terres de l’Ebre apagaran els llums per participar en L’Hora del Planeta, un gest simbòlic que pretèn concienciar a la ciutadania en la defensa del nostre planeta

Publicat el24/3/2017

Les Terres de l’Ebre participen en la iniciativa l’Hora del Planeta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Tortosa, Tivissa, Móra d'Ebre, Móra la Nova i Ginestar participaran amb la iniciativa L'Hora del Planeta. Demà dissabte 25 de març, de les 20.30 h i fins les 21.30 h, apagaran les llums de diversos edificis i espais d'aquests municipis , un gest simbòlic que pretèn concienciar a la ciutadania en la defensa del nostre planeta.

A Tortosa s'apagarà la il·luminació exterior de la Catedral i el Palau Episcopal, banda riu i del castell de la Suda. Tivissa apagarà els llums de la Biblioteca Mestre Cabré, la Cooperativa Agrícola, l'església i l'edifici de l'ajuntament. A Móra d'Ebre, l'ajuntament, les places de la Generalitat i de la Verge, el Club Nàutic, l'ermita del Calvari, la parròquia de Sant Joan Bautista i el Pont de les arcades. A Móra la Nova, a més de l'edifici consistorial, la parròquia del Remei, les places Sant Jordi, Catalunya i de la Verdura. Per últim, Ginestar apagarà els llums d'alguns carrers.

L’Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d’apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s’ha convertit en la iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat planeta.

Comentaris