Hostal - Restaurant Pous de la Neu. Parc Natural dels Ports
Tuga Active Wear

Les Terres de l'Ebre participen en la iniciativa l'Hora del Planeta

Serà aquest dissabte 25 de març de les 20.30 h i fins les 21.30 h. quan diferents municipis de les Terres de l’Ebre apagaran els llums per participar en L’Hora del Planeta, un gest simbòlic que pretèn concienciar a la ciutadania en la defensa del nostre planeta

Publicat el24/3/2017

Les Terres de l’Ebre participen en la iniciativa l’Hora del Planeta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de lTortosa, Tivissa, Móra d'Ebre, Móra la Nova i Ginestar participaran amb la iniciativa L'Hora del Planeta. Demà dissabte 25 de març, de les 20.30 h i fins les 21.30 h, apagaran les llums de diversos edificis i espais d'aquests municipis , un gest simbòlic que pretèn concienciar a la ciutadania en la defensa del nostre planeta.

A Tortosa s'apagarà la il·luminació exterior de la Catedral i el Palau Episcopal, banda riu i del castell de la Suda. Tivissa apagarà els llums de la Biblioteca Mestre Cabré, la Cooperativa Agrícola, l'església i l'edifici de l'ajuntament. A Móra d'Ebre, l'ajuntament, les places de la Generalitat i de la Verge, el Club Nàutic, l'ermita del Calvari, la parròquia de Sant Joan Bautista i el Pont de les arcades. A Móra la Nova, a més de l'edifici consistorial, la parròquia del Remei, les places Sant Jordi, Catalunya i de la Verdura. Per últim, Ginestar apagarà els llums d'alguns carrers.

L'Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, amb el gest simbòlic d'apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s'ha convertit en la iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat planeta.