suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

Sant Jaume d'Enveja concentrarà 600 participants a la 5a Regata de la Lliga Catalana de Llaüts

Sant Jaume d’Enveja acollirà aquest diumenge la cinquena regata de la Lliga Catalana de Llaüts, prova que concentrarà a 15 clubs i uns 600 participants. A les 9 del matí, al pont del Passador, començarà la regata amb la sortida de la categoria veterà masculí 1.000 m.

Publicat el5/8/2016

Sant Jaume d'Enveja acollirà aquest diumenge la cinquena regata de la Lliga Catalana de Llaüts, prova que concentrarà a 15 clubs i uns 600 participants. 

La regata està organitzada pel Club de Rem Delta i l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja i començarà a les 9 del matí, al pont Lo Passador, amb la sortida de la categoria veterà masculí 1.000 m. Cada 15 minuts aniran sortint la resta de categories per aquest ordre: juvenil fèmina 1000m, sènior fèmina 1500m, cadet mascuí 500, veterà fèmina 1000m, cadet fèmina 500m, juvenil masculí 1000m i sénior masculí 1500m. Les finals directes dels infantils seran a les 11.

Els clubs que competeixen són: Capgrossos de Mataró, Club Natació Badalona, Club Rem Arenys, Club Rem Treumal de Blanes, A.R.V. Baix a Mar Torredembarra, Club Rem Santa Cristina, Club Rem Xon's Empuriabrava, A.E. Xino Xano de Deltebre, V.E. Vogadors de Cambrils, Club Rem Badalona, Club Nàutic Premià, Club Rem Pescadors, Club Nàutic Bétulo i Club Nàutic de Flix.

Precisament van ser les aigües del pantà de Flix on el diumenge passat es va celebrar la quarta prova de la Lliga amb més de 50 embarcacions i mig miler de remadors i remadores de tot Catalunya.

Pel que fa a la classificació, el Club de Rem Santa Cristina ocupa el primer lloc en categoria sénior masculí amb 74 punts, seguits de l'A.E. Xino Xano de Deltebre amb 72 punts. En la categoria sénior fèmines, les primers són les remadores del Capgrossos de Mataró amb 74 punts.

La pròxima prova de la Lliga Catalana de Llaüts serà el 28 d'agost a Cambrils.


Sant Jaume d’Enveja concentrarà 600 participants a la 5a Regata de la Lliga Catalana de Llaüts | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...   Llaüts participants a la 5a regata de la Lliga Catalana de Llaüts celebrada l'agost de 2015 a Deltebre | Foto: EbreActiu.catComentaris