Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

Sortida en bicicleta pel Delta per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha organitzat una sortida en bicicleta d’un dia per conèixer a fons les basses de l’Encanyissada i la Tancada

Publicat el26/5/2017

Aquest dimecres 24 de maig es va celebrar el Dia Europeu dels Parcs, jornada que comemmora la creació dels primers parcs europeus a Suècia l'any 1909.

Per celebrar aquesta efemèride, el Parc Natural del Delta de l'Ebre ha organitzat una sortida en bicicleta d'un dia per conèixer a fons les basses de l'Encanyissada i la Tancada. El recorregut, de 28 km aproximadament, se realitzarà tranquil·lament durant la jornada. Els participants s'han d'inscriure al telèfon 977 482 181 i la sortida serà a les 10 h a la Casa de Fusta. També serà jornada de portes obertes a l'Ecomuseu i a la Casa de Fusta i entrada gratuïta als centres d'informació i interpretació del Parc.

La Federació de Parcs Naturals i Nacionals d’Europa (EUROPARC), organisme que va instaurar el Dia Europeu dels Parcs, aglutina gairebé 400 membres pertanyents a 36 estats europeus. La jornada és una nova oportunitat per transmetre a la societat com els espais naturals protegits són espais saludables per a milers de ciutadans del nostre país, contribueixen a afrontar els efectes del canvi climàtic i minimitzar els seus impactes. Els parcs són també escenaris per plantar, cuidar, restaurar i promoure la diversitat genètica i promouen la sostenibilitat dels pobles i ciutats circumdants.

Comentaris