Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme
Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

Sortida en bicicleta pel Delta per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha organitzat una sortida en bicicleta d’un dia per conèixer a fons les basses de l’Encanyissada i la Tancada

Publicat el26/5/2017

Aquest dimecres 24 de maig es va celebrar el Dia Europeu dels Parcs, jornada que comemmora la creació dels primers parcs europeus a Suècia l'any 1909.

Per celebrar aquesta efemèride, el Parc Natural del Delta de l'Ebre ha organitzat una sortida en bicicleta d'un dia per conèixer a fons les basses de l'Encanyissada i la Tancada. El recorregut, de 28 km aproximadament, se realitzarà tranquil·lament durant la jornada. Els participants s'han d'inscriure al telèfon 977 482 181 i la sortida serà a les 10 h a la Casa de Fusta. També serà jornada de portes obertes a l'Ecomuseu i a la Casa de Fusta i entrada gratuïta als centres d'informació i interpretació del Parc.

La Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa (EUROPARC), organisme que va instaurar el Dia Europeu dels Parcs, aglutina gairebé 400 membres pertanyents a 36 estats europeus. La jornada és una nova oportunitat per transmetre a la societat com els espais naturals protegits són espais saludables per a milers de ciutadans del nostre país, contribueixen a afrontar els efectes del canvi climàtic i minimitzar els seus impactes. Els parcs són també escenaris per plantar, cuidar, restaurar i promoure la diversitat genètica i promouen la sostenibilitat dels pobles i ciutats circumdants.