Tuga Active Wear
TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

El servei de cątering, una opció interessant per als esdeveniments esportius

Aspectes com una correcta manipulació dels aliments o possibles intolerąncies alimentąries dels participants, fan que contractar una empresa de servei de cątering sigui una opció a valorar

El servei de cątering, una opció interessant per als esdeveniments esportius | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Al llarg de l’any s’organitzen molts d’esdeveniments esportius que apleguen centenars de participants i que requereixen moltes hores de planificació i organització perquč l’activitat esdevingui un čxit.

Alguns d’aquests esdeveniments es converteixen en jornades completes, com en el cas de les curses per muntanya, de btt, triatlons, etc. on entre les tasques de l’organització també s’hi troba la de planificar els avituallaments i els ąpats per als esportistes. Molts cops, voluntaris de la mateixa organització són els encarregats d’aquesta tasca, perņ diversos aspectes a tenir en compte, com una correcta manipulació dels aliments o possibles intolerąncies alimentąries dels participants, fan que contractar una empresa de servei de cątering sigui una opció a valorar.

Recórrer a un servei professional és una garantia per als promotors de l’esdeveniment. Cątering Geno’s és una empresa familiar amb molts anys d’experičncia en el sector de la restauració que ofereix un servei integral perquč els promotors de l’esdeveniment no s’hagin de preocupar de res. La cuina de Geno’s aposta per la cuina tradicional, elaborada amb productes de proximitat, de l’horta i de la mar de l’Ebre, una cuina casolana amb tocs innovadors i amb menśs personalitzats per a vegetarians o persones amb algun tipus d’intolerąncia.

Genoveva Fornós dirigeix un equip propi de cuina, sala, protocol i decoració, preparat per oferir un servei complet tant en grans esdeveniments, en qualsevol tipus d’acte social o celebracions familiars.El servei de cątering, una opció interessant per als esdeveniments esportius | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Més informació:

CĄTERING GENO’S
Genoveva Fornós
Els Muntells (Delta de l’Ebre)
Facebook
Tel. 692 53 12 79

Comentaris