Mˇn Natura Delta de l┤Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

La Sant Silvestre de Benicarlˇ tindrÓ un record especial en mem˛ria de Laura Luelmo

La 41 ediciˇ de la Sant Silvestre benicarlanda, la mÚs antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana, mostrarÓ el rebuig a la violŔncia masclista

Etiquetes   #

Publicat el28/12/2018

La Sant Silvestre de Benicarlˇ tindrÓ un record especial en mem˛ria de Laura Luelmo | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de la 40a ediciˇ. Foto: HJ-Crono


El Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Triatlˇ Basiliscus, amb la coordinaciˇ de l’Ajuntament de Benicarlˇ, han decidit convocar els participants uns minuts abans de la cursa i llegir unes paraules contra la violŔncia masclista i de rebuig per la mort de la professora Laura Luelmo.

La 41 ediciˇ de la Sant Silvestre benicarlanda, la mÚs antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana, tindrÓ enguany un record especial per a la professora Laura Luelmo, assassinada recentment en un cas de violŔncia masclista. L’entitat organitzadora de la cursa, el Club d’Atletisme Baix Maestrat, juntament amb el Club Triatlˇ Basiliscus i amb la coordinaciˇ de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarlˇ, ha explicat que źdavant de la inquietud que ha generat el cas de la professora Laura Luelmo i altres de similars, hem pensat que la Sant Silvestre seria una bona oportunitat de mostrar el nostre rebuig a la violŔncia masclista╗.

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha destacat que źaprofitant que en la Sant Silvestre participa molta gent de totes les edats, incloses entitats esportives i centres educatius, i que tÚ molts espectadors, hem pensat que serÓ una bona oportunitat per deixar constÓncia del nostre rebuig a aquest assassinat i donar suport a totes les dones que pateixen la violŔncia masclista╗.

Uns minuts abans de l’inici de la cursa, es llegiran unes paraules de condemna per la mort de Laura Luelmo, a cÓrrec de Cristina Cervera, dama del Club d’Atletisme Baix Maestrat, i Marisa Samper, dama del Club Triatlˇ Basiliscus.profisio - fisioterÓpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan LluÝs FernÓndez (colĚlegiat 10289)

Comentaris