Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Salut i Cames: 1.550 km solidaris

El tivissà Òscar Griñó recorrerà a peu més de 1.500 quilòmetres amb la iniciativa solidària Salut i Cames, amb la finalitat de recaptar fons destinats a la recerca i a la lluita contra el càncer infantil.

Publicat el5/1/2016

El tivissà Òscar Griñó recorrerà a peu més de 1.500 quilòmetres amb la iniciativa solidària Salut i Cames amb la finalitat de recaptar fons destinats a la recerca i a la lluita contra el càncer infantil. L'1 d'octubre de 2016, Griñó iniciarà el seu repte des del Cap de Creus, seguint el GR11 per creuar tots els Pirineus i enllaçar amb el camí del nord del camí de Sant Jaume, per acabar a Fisterra el 22 d'octubre.

En total, 1.550 quilòmetres en 22 etapes amb una mitjana de 70 quilòmetres de recorregut diaris.

Salut i Cames: 1.550 km solidaris | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

El projecte Salut i Cames està destinat l'Hospital Sant Joan de Déu i pretén ajudar a seguir avançant en la investigació dels càncers que afecten els infants i en la recerca de nous tractaments. Comptarà entre altres, amb el patrocini de l'Ajuntament de Tivissa, el centre Llaurant la Llum, Team Flowers, la productora audiovisual FreeInstants i el Centre Excursionista Serres del Mestral.

Qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa pot fer-ho mitjançant la plataforma de finançament col·lectiu www.implica-t.org, que aglutina els programes socials de l'hospital i a més de difondre les diferents iniciatives solidàries, centralitza les donacions de manera transparent i legitimada per la institució.

Per a més informació podeu consultar el web salut i cames i al Facebook.

Salut i Cames: 1.550 km solidaris | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Òscar Griñó al Km Vertical Caramella-Caro del 2015


vídeo promocional de la iniciativa solidària Salut i Cames

Comentaris