Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme
Lo Sirgador, llagut turÝstic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Salut i Cames: 1.550 km solidaris

El tivissÓ Ďscar Gri˝ˇ recorrerÓ a peu mÚs de 1.500 quil˛metres amb la iniciativa solidÓria Salut i Cames, amb la finalitat de recaptar fons destinats a la recerca i a la lluita contra el cÓncer infantil.

Publicat el5/1/2016

El tivissÓ Ďscar Gri˝ˇ recorrerÓ a peu mÚs de 1.500 quil˛metres amb la iniciativa solidÓria Salut i Cames amb la finalitat de recaptar fons destinats a la recerca i a la lluita contra el cÓncer infantil. L'1 d'octubre de 2016, Gri˝ˇ iniciarÓ el seu repte des del Cap de Creus, seguint el GR11 per creuar tots els Pirineus i enllašar amb el camÝ del nord del camÝ de Sant Jaume, per acabar a Fisterra el 22 d'octubre.

En total, 1.550 quil˛metres en 22 etapes amb una mitjana de 70 quil˛metres de recorregut diaris.

Salut i Cames: 1.550 km solidaris | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l

El projecte Salut i Cames estÓ destinat l'Hospital Sant Joan de DÚu i pretÚn ajudar a seguir avanšant en la investigaciˇ dels cÓncers que afecten els infants i en la recerca de nous tractaments. ComptarÓ entre altres, amb el patrocini de l'Ajuntament de Tivissa, el centre Llaurant la Llum, Team Flowers, la productora audiovisual FreeInstants i el Centre Excursionista Serres del Mestral.

Qui vulgui colĚlaborar amb aquesta iniciativa pot fer-ho mitjanšant la plataforma de finanšament colĚlectiu www.implica-t.org, que aglutina els programes socials de l'hospital i a mÚs de difondre les diferents iniciatives solidÓries, centralitza les donacions de manera transparent i legitimada per la instituciˇ.

Per a mÚs informaciˇ podeu consultar el web salut i cames i al Facebook.

Salut i Cames: 1.550 km solidaris | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de lĎscar Gri˝ˇ al Km Vertical Caramella-Caro del 2015


vÝdeo promocional de la iniciativa solidÓria Salut i Cames