Benifallet, un paisatge que enamora
Tuga Active Wear

CAT | ES

Rutes en bicicleta per un paisatge que enamora

Rutes per les carreteres poc transitades de les comarques del Priorat, Baix Camp i la Ribera d´Ebre que transcorren per un paisatge de què de seguida ens enamora la seva imponent bellesa

Rutes en bicicleta per un paisatge que enamora | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El paisatge mediterrani del Priorat està configurat per un mosaic de petites valls conreades de vinya, ametllers i oliveres, vigilat pels cingles vertiginosos del Montsant, de fondalades boscoses, de rius envoltats de vegetació frondosa i pobles carregats d’història.

Un d’aquests pobles és la vila Cornudella de Montsant, a la falda de la Serra Major del Montsant i molt prop del pantà de Siurana, punt de sortida de les rutes en bicicleta que organitza Montsant Biker Tour.

Rutes per les carreteres poc transitades de les comarques del Priorat, Baix Camp i la Ribera d’Ebre que transcorren per un paisatge del què de seguida ens enamora la seva imponent bellesa.

Les parades en els diferents municipis són una oportunitat de conèixer el seu patrimoni arquitectònic i cultural, d’assaborir la seva rica i variada gastronomia, de conèixer de primera mà la cultura mil·lenària del vi, de conversar amb els vilatans i tastar la seva hospitalitat.

En funció de la distància i la dificultat, Montsant Biker Tour ens ofereix quatre rutes diferents: la violeta, blava, daurada i verda. En totes, un guia i un vehicle de suport acompanya als ciclistes. Montsant Biker Tour també ofereix el servei de lloguer de bicicletes d’alta gamma i tot l’equipament necessari per gaudir d’una jornada de ciclisme d’alt nivell i moltes sorpreses.Més informació:


Comentaris