Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

ROGLES AVENTURA
Flix

Monitors i guies titulats, amb llarga experiència en esports i activitats al medi natural, amb passió per la nostra feina i amants de la zona on actuem, les Terres de l’Ebre.


ROGLES AVENTURA<br>Flix | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La Barca, 40
43750 Flix


 

«Rogles», a les Terres de l'Ebre, significa raconet o petit espai. I això és el que som, un petit "racó" del riu Ebre en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques.

Aspirem a convertir-nos en el teu "petit espai" de desconnexió, de diversió i emoció, on gaudiràs de la natura i del riu Ebre en estat pur.

Qui formem part de l'equip de Rogles Aventura som monitors i guies titulats, amb llarga experiència en esports i activitats al medi natural, amb passió per la nostra feina i amants de la zona on actuem, les “Terres de l'Ebre” i, més concretament, la comarca de la Ribera d'Ebre; una zona insòlita i salvatge, travessada per un riu Ebre poc conegut i transitat.

I és aquesta conjunció d'espai natural sorprenent, més un equip professional apassionat, la que conforma el projecte de Rogles Aventura.

El nostre radi d'acció és molt ampli. De fet, segur que ens coneixerem en el mateix lloc on aneu a realitzar les activitats, i no pas a les nostres oficines. La nostra seu social és a Flix. (Tarragona).

Flix, a la Ribera d'Ebre, és una vila emblemàtica del riu Ebre, ja que al seu pas, descriu un espectacular meandre i també perquè s'hi troba l'última presa que té el riu abans d'arribar al Mediterrani. L'Ebre aquí comença a ser lliure!

Tot i que la major part de les activitats són a la comarca de la Ribera d'Ebre, també treballem en la resta de 'Terres de l'Ebre'; al Priorat i fins i tot en l'aragonès Baix Cinca.

ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix