Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

ROGLES AVENTURA
Flix

Monitors i guies titulats, amb llarga experiència en esports i activitats al medi natural, amb passió per la nostra feina i amants de la zona on actuem, les Terres de l’Ebre.


ROGLES AVENTURA<br>Flix | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La Barca, 40
43750 Flix


 

«Rogles», a les Terres de l'Ebre, significa raconet o petit espai. I això és el que som, un petit "racó" del riu Ebre en unes terres insòlites, envoltades de natura salvatge i (encara) molt poc turístiques.

Aspirem a convertir-nos en el teu "petit espai" de desconnexió, de diversió i emoció, on gaudiràs de la natura i del riu Ebre en estat pur.

Qui formem part de l'equip de Rogles Aventura som monitors i guies titulats, amb llarga experiència en esports i activitats al medi natural, amb passió per la nostra feina i amants de la zona on actuem, les “Terres de l'Ebre” i, més concretament, la comarca de la Ribera d'Ebre; una zona insòlita i salvatge, travessada per un riu Ebre poc conegut i transitat.

I és aquesta conjunció d'espai natural sorprenent, més un equip professional apassionat, la que conforma el projecte de Rogles Aventura.

El nostre radi d'acció és molt ampli. De fet, segur que ens coneixerem en el mateix lloc on aneu a realitzar les activitats, i no pas a les nostres oficines. La nostra seu social és a Flix. (Tarragona).

Flix, a la Ribera d'Ebre, és una vila emblemàtica del riu Ebre, ja que al seu pas, descriu un espectacular meandre i també perquè s'hi troba l'última presa que té el riu abans d'arribar al Mediterrani. L'Ebre aquí comença a ser lliure!

Tot i que la major part de les activitats són a la comarca de la Ribera d'Ebre, també treballem en la resta de 'Terres de l'Ebre'; al Priorat i fins i tot en l'aragonès Baix Cinca.

ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix ROGLES AVENTURA<br>Flix

Amb Rogles Aventura podràs fer ...

  • Rutes amb bicicleta per la via verda entre Xerta i Bot, passant per les antigues estacions de Pinell de Brai, Prat de Comte, Horta de Sant Joan.
  • Ruta amb bicicleta per la Reserva Natural de Sebes a Flix, a la vora del riu Ebre compartint recorregut per un tram del GR99, també conegut com Camí de Sirga.
  • Ruta amb bicicleta pel sender de gran recorregut GR-99, també conegut com el Camí Natural de l’Ebre, per indrets com la reserva natural de Sebes, el pas de l’Ase, el pas de Barrufemes, l’assut de Xerta, trams de la Via Verda de Val de Zafán, les poblacions de Garcia, Benissanet, Miravet, Benifallet, Xerta, Tortosa ...
  • Vies ferrades: barranc de la Foig (Tivissa), via ferrada de Penyaflor (Els Reguers, Tortosa), ferrata Tormo de la Margarida (Tivissa).
  • Rutes amb piragua o caiac pel riu Ebre: el meandre de Flix (Ribera d’Ebre), tram del riu entre Miravet i Benifallet (Ribera d’Ebre i Baix Ebre), tram de l’Ebre entre Móra d’Ebre i Miravet, des de Vinebre a Móra, tram de Garcia a Benissanet, Tram de Benifallet a Xerta, ...
  • Rutes amb piragua o caiac pel delta de l’Ebre: Entre Tortosa i Amposta (Baix Ebre i Montsià), illa de Buda en caiac, ...
  • Oferim lloguer de bicicletes per a les teves rutes per les Terres de l’Ebre.
  • Rutes de senderisme per la serra de Montsant, serra de Tivissa, el parc natural dels Ports, serra de Llaveria i Priorat, ...
  • A més també pàdel surf al riu Ebre, tir amb arc, orientació, i activitats escolars.