Fàbregues Motorsports

CAT | ES

Riu a l'Ebre
Delta de l'Ebre

Lloguer de caiacs, bicicletes i rutes guiades. Si estàs planificant el teu viatge al Delta de l’Ebre, truca’ns i dissenyarem per a tu un recorregut inoblidable.


Riu a l'Ebre especialitzats en turisme de natura. Situats al cor del Delta oferim lloguer de bicicletes, lloguer de caiacs i rutes guiadas. Per gaudir de moments màgics en un escenari de pel·lícula, consulta les nostres activitats combinades.

Lloguer de bicicletes

Carrils bici i camins agrícoles, que discorren entre arrossars, donen al visitant la possibilitat d'atrapar les imatges d'aquest territori tan singular, unit a la terra i al mar, al riu i als arrossars. Gaudeix d'un passeig o d'una ruta extensa, atrapa imatges en la teva retina i guarda-per sempre.  

Lloguer de caiacs 

El riu Ebre, al seu pas per Deltebre, convida a fer un bonic passeig entre aigües tranquil·les. Observant cada detall: un peix que salta escapant de les urpes d'un altre, una au aquàtica ... Interminables capvespres sobre les muntanyes. 

Rutes guiades en vehicle 

Per conèixer el parc natural del Delta de l'Ebre, un espai natural que alberga en el seu interior nombrosos ecosistemes que van des del litoral de la mar Mediterrània a les muntanyes, passant per les tranquil·les aigües del riu Ebre. Els nostres guies t'acompanyen perquè no et perdis cap detall. 

Rutes combinades 

Un dia complet entre el riu i les grans extensions de camins convertits en "carril bici", una de les nostres millors propostes per compartir amb la família o amics. Ideal per als més petits, però també per als amants de la natura i del turisme "slow". 

Escolars 

L'aprenentatge ha de ser actiu, vivencial i emprenedor Les nostres propostes inclouen activitats vinculades a la natura, al coneixement del cultiu de l'arròs i l'oci actiu. Dissenyem pressupostos a mida. 

Consulteu-nos enviant un correu a info@riualebre.com


Riu a l’Ebre<br>Delta de l’Ebre Riu a l’Ebre<br>Delta de l’Ebre Riu a l’Ebre<br>Delta de l’Ebre Riu a l’Ebre<br>Delta de l’Ebre Riu a l’Ebre<br>Delta de l’Ebre Riu a l’Ebre<br>Delta de l’Ebre