DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

Riba-roja d'Ebre celebra la 4a cursa per relleus 3 Hores Non-stop

L´activitat es va fer aquest passat dissabte a la piscina municipal de Riba-roja i els 7 adults i 5 menors que van participar, van fer relleus fins a completar les tres hores de cursa i nedar un total de 388 piscines

Publicat el1/8/2017

Riba-roja d’Ebre celebra la 4a cursa per relleus 3 Hores Non-stop | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els participants a les 3 hores de natació Non-stop fan 9.700 metres a la piscina municipal


3 hores de natació ininterrompuda, 9.700 metres, 388 piscines i 12 participants. Aquestes són les xifres de la 4a cursa per relleus 3 Hores Non-stop, organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre, que es va fer aquest passat dissabte 29 de juliol a la Piscina municipal de Riba-roja. Els dotze participants van formar un únic equip i a partir de les 5 de la tarda va començar una competició contra el temps: en tres hores havien d'assolir l'objectiu de nadar 10.000 metres. Finalment, es van quedar a només 300 metres (12 piscines) d'aconseguir la fita, però, com explicava Joan Carles Baró, tècnic d'esports de l'Ajuntament, “malgrat no assolir l'objectiu dels 10.000 metres, els companys i l'afició ens van fer passar una tarda vespre molt i molt divertida”.

En total, 7 adults i 5 menors van fer relleus fins a completar les tres hores de cursa i nedar un total de 388 piscines: “els xiquets van fer dos o tres sèries de 100 i alguna més de 50 i de 25. Es van esforçar molt”, destacava Baró. En acabar es van lliurar els trofeus als participants, que van gaudir plegats d'un sopar al Poliesportiu, batejat com a “pasta-party” i on, com ja deixava ben clar el nom escollit per a la festa, van servir pasta i també fruita per ajudar als participants a recuperar forces.


Ioga nocturn a la fresca

La propera cita esportiva a Riba-roja és el proper dijous dia 3 d'agost amb l'activitat de Ioga a la fresca, de 10:30 a 12 de la nit, i que es repetirà el dijous dia 10. És la primera vegada que s'organitza i els qui estiguin interessats a participar poden fer la inscripció a l'Ajuntament riberenc.

Comentaris