TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Riba-roja acull dissabte l'acte de lliurament dels premis de la 7a Xallenger BTT Terres de l'Ebre

El cinema de la Societat de Riba-roja d’Ebre serà l’escenari, aquest dissabte 24 de setembre, del lliurament de premis de la 7a Xallenger BTT Terres de l’Ebre. A l’acte, que cada any se celebra en un dels municipis que organitzen proves dins del circuit, s’hi han convidat els 105 bikers que han completat sis o set curses de la competició, entre les quals hi ha la local Figot Race.

Publicat el20/9/2016

Riba-roja acull dissabte l’acte de lliurament dels premis de la 7a Xallenger BTT Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Els bikers esperant la sortida de la Figot Race 2016. Foto: EbreActiu.cat


El cinema de la Societat de Riba-roja d'Ebre serà l'escenari, aquest dissabte 24 de setembre, del lliurament de premis de la 7a Xallenger BTT Terres de l'Ebre. A l'acte, que cada any se celebra en un dels municipis que organitzen proves dins del circuit, s'hi han convidat els 105 bikers que han completat sis o set curses de la competició, entre les quals hi ha la local Figot Race.

A l'acte, que començarà a les set de la tarda, es donaran reconeixements als finishers, als més de 30 clubs ciclistes participants i als patrocinadors. Així mateix, es lliuraran els premis als campions absoluts i per categories de cada modalitat de cursa (curta i llarga). Un refrigeri amb vins de la DO Terra Alta posarà el punt i final a l'esdeveniment.


Xallenger BTT Terres de l'Ebre

Aquest 2016 ha tingut lloc la 7a edició de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre, que engloba sota el mateix paraigua set curses de bicicleta de muntanya: "A per la cabra" a Tivissa, "Transrabosenca" a la Torre de l'Espanyol, "Emburgada Bike Race" al Perelló, "Bandolers" a la Ràpita, "Figot Race" a Riba-roja d'Ebre, "Duextrem" a Amposta i "L'auberge" a Benissanet.

En el cas de la cursa riba-rojana, celebrada el dia 22 de maig, s'hi van aplegar més de 200 participants. En l'organització hi van col·laborar més d'una cinquantena de voluntaris i diverses entitats del municipi.

Comentaris