Miradventure, descens en caiac per l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/18/2021#) AND (caducitat>=#10/18/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Restringida l'escalada a dos zones de la paret del Forat de la Vella

Tècnics dels Parc Natural dels Ports estan treballant en la regulació de l’activitat a la zona, on s’ha localitzat la presència d’una planta endèmica

Etiquetes   natura patrimoni, massis ports, parc natural ports

Publicat el21/2/2018

El Parc Natural dels Ports ha restringit l'escalada a dos zones de la paret del Forat de la Vella, a la Vall del Mas de Barberans. El motiu és que s'ha identificat la presència a algunes parts de la paret d'exemplars de la planta Antirrhinum pertegasii, una espècie endèmica. Les vies afectades queden desequipades i en els propers dies es col·locaran cartells informatius a la zona.

Els conillets o gossets de roca són una espècia endèmica a l'est de la Península Ibèrica. La major part d'exemplars es localitzen als Ports i a alguns punts concrets de l'entorn de la Tinença de Benifassà.


Restringida l’escalada a dos zones de la paret del Forat de la Vella | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...