Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els restaurants de l’Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l'Arròs

La marca d’arròs Nomen col·labora un any més amb aquestes Jornades Gastronòmiques obsequiant els restaurants adherits amb arròs perquè l’utilitzin als seus menús

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, l&rsquo, ampolla, delta ebre, terres ebre

Publicat el22/9/2020

Els restaurants de l’Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un total d’onze restaurants de l’Ampolla participaran del 26 de setembre a l’11 d’octubre a les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i oferiran diferents menús a un preu de 27 euros basats en aquest cereal que es conrea al Delta de l’Ebre.

Coincidint amb l’època de la sega de l’arròs, un any més restauradors del municipi han preparat una proposta de menús que combinen aquest producte amb d’altres de proximitat com peix de la llotja de l’Ampolla, marisc i vins DO Terra Alta.

Tanmateix, la marca d’arròs Nomen col·labora un any més amb aquestes Jornades Gastronòmiques obsequiant els restaurants adherits amb arròs perquè l’utilitzin als seus menús.


Per: Redacció