Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Rescaten un home que havia caigut a la Punta de l'Aigua mentre feia esport

Els Bombers de la Generalitat van rescatar al corredor que havia caigut d’una alçada de 20 metres

Etiquetes   esports, baix ebre, terra alta

Publicat el16/4/2018

Al voltant de la una de migdia, d'ahir diumenge 15 d'abril, el Servei d'Emergències de la Generalitat van rebre l'avís d'un home que havia caigut mentre corria per la zona de la Punta de l'Aigua, al parc natural dels Ports, entre Horta de Sant Joan (Terra Alta) i Paüls (Baix Ebre). Una dotació de Bombers i un helicòpter es van desplaçar al lloc dels fets per a rescatar al corredor i traslladar-lo a l'hospital. El corredor, que havia caigut d'una alçada de 20 metres, s'havia trencat els dos turmells i presentava policontunsions.

L'accidentat, que participava a la mitja marató per muntanya Trencacims, va ser atés en primera instància per membres de l'organització i voluntaris que estaven a la zona i que van actuar ràpidament i coordinats amb els bombers.


Rescaten un home que havia caigut a la Punta de l’Aigua mentre feia esport | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...