Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

Remers ebrencs aconsegueixen 4 medalles a la Regata Internacional Savoià Mont-Blanc

La 31a edició de la Regata Internacional Savoià Mont-Blanc, celebrada el passat cap de setmana al Llac d’Aiguebelette (França), va comptar amb una important presència de remers ebrencs, convocats amb la Selecció Catalana de Rem.

Publicat el11/5/2016

Remers ebrencs aconsegueixen 4 medalles a la Regata Internacional Savoià Mont-Blanc | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Foto: Club Nàutic Amposta

La 31a edició de la Regata Internacional Savoià Mont-Blanc, celebrada el passat cap de setmana al Llac d'Aiguebelette (França), va comptar amb una important presència de remers ebrencs, convocats amb la Selecció Catalana de Rem.

En total hi van participar 56 clubs de França, 11 de Suïssa, 1 de Txèquia i les seleccions de Catalunya, Algèria, Argentina, Brasil i Xile.

Disputada en dos jornades, el dissabte 7 i el diumenge 8 de maig i en les categories cadet, juvenil i sènior, la representació catalana va aconseguir 2 medalles d'or, 2 de plata i 6 de bronze, de les quals 4 (2 plates i 2 bronzes) corresponent a bots formats per remers ebrencs.


Medalles de plata:

  • Sènior femení en 8 amb timoner amb Iris Castell, Victòria Cid, Dàmaris Beltri i Núria Puig del CN Amposta, Natàlia Arasa i Anna Kayser del Club Rem Tortosa, Alba Navarro, Laura Mendoza del CN Sant Carles i Núria Martin, de timoner del CN Amposta.
  • Juvenil femení en 4 amb Núria Puig i Dàmaris Beltri del CN Amposta i Laura Mendoza i Alba Navarro del CN Sant Carles.


Medalles de bronze:

  • Juvenil masculí en 8 amb timoner amb Albert Barrera, Àlex Pagà i Xavi Royo del CN Amposta), Isaac Alamo, Edu Geli i Manel Balastegui del CN Banyoles, Sergi Mariano i Andreu Ruiz del CN Sant Carles i Núria Martin de timoner del CN Amposta.
  • Juvenil masculí amb 4 amb Albert Barrera, Àlex Pagà i Xavi Royo del CN Amposta i Jordi Rodríguez del CN Tarragona.

Comentaris