Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/8/2021#) AND (caducitat>=#12/8/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Quinze restaurants participaran a les 2es Jornades del Musclo de Deltebre

Seran del 6 al 22 de juliol i la 3a Diada del Musclo se celebrarà el 12 de juliol

Etiquetes   gastronomia km0, musclo, deltebre

Publicat el5/7/2018

Quinze restaurants participaran a les 2es Jornades del Musclo de Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El musclo és un dels productes estrella del territori i, per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Deltebre s'organitzen les segones Jornades Gastronòmiques del Musclo durant el 6 al 22 de juliol, realitzades per primera vegada l'any anterior.

Aquesta segona edició presenta dues novetats rellevants. En primer lloc, l'augment del nombre dels restaurants del municipi que hi participen, un total de 15: Hotel Rull Tramontano, Càmping l'Aube, Restaurant Nuri i Mas de Nuri, Lo Nostre Faro, Delta Hotel, Restaurant Paca, Cafè Clàssic, Restaurant Vistamar, Tasca 3 Cantons, Pas de Buda, Mas Prades, Les Dunes, l'Embarcador XXI, Casa Nicanor i Restaurant Figueres). Tots aquests restaurants ofereixen menús que oscil·len entre els 16€ i 40€, exceptuant el cas del Cafè Clàssic i Càmping l'Aube que hi participen mitjançant una tapa.

En segon lloc, la III Diada del Musclo la qual enguany es celebrarà el proper 12 de juliol, a partir de les 21 hores, a la Plaça d'Europa de Riumar amb la música de Montse Castellà la qual presentarà per primera vegada el seu nou disc a les Terres de l'Ebre.

El regidor d'Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de Deltebre, Francisco Castro, ha destacat que “des del govern municipal seguim treballant per posar en valor la gastronomia del municipi i promocionar, d'aquesta manera, el nostre municipi”. Castro també ha afirmat que “l'organització d'aquestes jornades són una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el nostre municipi i impulsar l'economia local”.

En el transcurs de l'any, Deltebre organitza les jornades gastronòmiques de la tellerina, del musclo, de l'arròs i de l'ànec, Mescla, com a mostra de gastronomia en el marc de DeltaFira, i la campanya Volta i Tapa't, la ruta de tapes de Deltebre.Maestrat Experience. Guiatges, trekking, natura, muntanya al Maestrat