TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Publicat el calendari de batudes de porc senglar per a la temporada 2016/17

La Reserva Nacional de Caça dels Ports de Tortosa i Beseit ha publicat el calendari de batudes de porc senglar per a la temporada 2016/2017.

Publicat el31/8/2016

Publicat el calendari de batudes de porc senglar per a la temporada 2016/17 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La Reserva Nacional de Caça dels Ports de Tortosa i Beseit ha publicat el calendari de batudes de porc senglar per a la temporada 2016/2017.

Les batudes, que es porten a terme en dissabtes, diumenges i festius en diferents zones dels Ports, començaran l'11 de setembre al terme de Beseit i finalitzaran el 5 de febrer de 2017 als termes de Beseit, Horta de Sant Joan i Tortosa.

Des de la RNC aconsellen als senderistes que tinguin en compte aquest calendari a l'hora de programar les seves excursions i sortides als Ports, evitant si és possible, les zones afectades.

Si feu una sortida i coincideix amb una jornada de batuda, allunyeu-vos, tant com pugueu, de la zona afectada, eviteu corriols i el camp a través, porteu roba vistosa perquè els caçadors us puguin veure amb facilitat i, sobretot, respecteu els senyal d'avís de batuda i procureu no passar mai pel camí senyalitzat.


Calendari de batudes de porc senglar 2016/2017

Comentaris