El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Publicat el calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre per al 2017

Aquest nou calendari comptarà, com al 2016, amb 7 curses, 4 a la Ribera d’Ebre, 2 al Montsià i 1 al Baix Ebre, tot i que amb alguna novetat.

Publicat el21/12/2016

Publicat el calendari de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre per al 2017 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Bikers durant la 8a Duextrem d’Amposta | Foto: EbreActiu.cat


Els bikers de les Terres de l'Ebre i comarques veïnes ja poden planificar la temporada 2017 amb el calendari de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre que fa poc s'ha donat a conèixer.

Aquest nou calendari comptarà, com al 2016, amb 7 curses, 4 a la Ribera d'Ebre, 2 al Montsià i 1 al Baix Ebre, tot i que amb alguna novetat. Al 2017 no es farà la Figot Race de Riba-roja d'Ebre, mentre que entra com a prova convidada la cursa d'Ascó.

La Xallenger 2017 començarà, com ja és habitual, amb la “A per la cabra” de Tivissa que arribarà a la desena edició el 2 d'abril. La segona prova serà el 23 d'abril, a La Torre de l'Espanyol amb la 3a Transrabosenca. També a la Ribera d'Ebre, el 7 de maig, s'estrenarà a la Xallenger la cursa d'Ascó.

El 18 de juny serà el torn de la 9a Duextrem d'Amposta i el 2 de juliol, una altra prova que es desenvoluparà a la Ribera d'Ebre, concretament a Benissanet, amb la 8a Auberge.

A diferència de l'edició passada, en la que es van fer totes les proves entre l'abril i el juliol, al 2017 es farà una aturada a l'agost per a continuar al setembre, en concret el dia 3, amb la 6a edició de Bandolers de Sant Carles de la Ràpita.

La segona edició de l'Emburgada del Perelló tancarà, el 24 de setembre, la Xallenger Terres de l'Ebre.

Una altra novetat serà la implementació de xips no reutilitzables al dorsal que milloraran i faran més àgil el cronometratge de les curses.


Publicat el calendari de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre per al 2017 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Calendari 2017 de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 


Comentaris