TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Prop de 300 bikers participen en la 10a edició de l’A per la cabra BTT de Tivissa

Marcos Vázquez i Arantxa Salvadó, primers classificats en la cursa llarga (46Km) i Javi Galván i Neus Martínez, guanyen la cursa curta (23 km)

Publicat el4/4/2017

Prop de 300 bikers participen en la 10a edició de l’A per la cabra BTT de Tivissa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Prop de 300 bikers van participar en la 10a edició de l’A per la cabra btt de Tivissa


Prop de 300 bikers es van concentrar aquest passat diumenge a la vila de Tivissa per participar en la cursa de BTT A per la Cabra, esdeveniment que enguany arribava a la 10a edició. La jornada es va aixecar amb temperatures fresques i núvols alts que s’anaven alternant tapant a estones el sol. Un temps idoni per als corredors que van sortir puntualment a les 9 del matí des de la zona esportiva del municipi riberenc.

A més de la cursa llarga, amb un recorregut de 46 km i un desnivell positiu de 1.350 metres i la curta de 23 km i 770md+, l’A per la cabra oferia la possibilitat com a novetat d’enguany de participar amb bici elèctrica. En total van ser 10 els corredors que van finalitzar la prova en la categoria (eco bike), que compartien el circuit llarg.

Marcos Vázquez, del Bike Taller Cannondale Reus es va imposar al podi de la classificació absoluta en la cursa llarga, amb un temps de 2:49:29. Dos minuts més tard, arribava Pau Marzà, del Mega Bici-Revista Olivé (2:12:38), mentre que el tercer classificat, Pere Joan Roig, ho feia amb un temps de 2:12:57.

Tres van ser les fèmines que van participar en la cursa llarga, guanyant-la la corredora de Mega Bici-Revista Olivé Arantxa Salvadó, amb un temps de 2:49:29. Raquel Moya, del Bike Taller Cannondale Reus va completar el circuit amb 3:10:03 i Pili Franco (Fàbregues-CC Catalunya Sud) ho va fer amb 3:14:47.

Els tres primers classificats de la cursa curta van ser Javi Galván, del Maxi Bike (1:15:27), David Itarte, del Nolobiker (1:20:18) i Marc Cadena, del CC La Vilella Baixa (1:24:58).

La classificació femenina en la cursa de 23 km la va encapçalar Neus Martínez (PC Montsià) amb un temps de 1:53:12, seguida de Diana Garcia (Montbike Amposta), 1:54:48 i Trish Mellor (PC Ribera d’Ebre), 2:01:54.

A per la Cabra, la primera de les proves de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2017, està organitzada per BTT Tivissa, Voluntaris A per la Cabra i l'Ajuntament de Tivissa. Cal destacar la col·laboració de nombrosos voluntaris i veïns del municipi, gràcies als quals un any més l'A per la Cabra va esdevenir tot un èxit en una jornada festiva on l'esport i, en concret, la bicicleta de muntanya n'és la protagonista, a la vegada que serveix per promocionar els actius naturals i turístics d'aquest bonic municipi de la Ribera d'Ebre.

La pròxima cita serà el 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a la Torre de l'Espanyol, amb la III Edició BTTorre La Transrabosenca que, per segon any consecutiu, serà prova puntuable a la Xallenger BTT Terres de l'Ebre.

Prop de 300 bikers participen en la 10a edició de l’A per la cabra BTT de Tivissa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Comentaris