Tuga Active Wear

CAT | ES

Promoció conjunta de les marques Costa Daurada i Terres de l'Ebre a Fitur

Les Terres de l’Ebre hi són representades pels municipis d’Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ascó, l’Ampolla, Alcanar, Camarles, Deltebre i Tortosa i pel Consell Comarcal de la Terra Alta

Publicat el20/1/2017

Promoció conjunta de les marques Costa Daurada i Terres de l’Ebre a Fitur | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Antiga estació de Bot que va donar servei a la línia de la Vall de Zafàn i que forma part de la Via Verda | Foto: EbreActiu.cat


Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre es promocionen un any més a la Fira Internacional de Turisme, que se celebra des d'aquest dimecres a Madrid. Un total de 31 ens públics i privats de la demarcació hi participen de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, en la modalitat de promoció conjunta que estableix el conveni Corner. Com cada any, aquest saló professional, que arriba a la 37ena edició, aplega professionals del turisme de tot el món, motiu pel qual és una excel·lent oportunitat per establir o refermar relacions comercials amb operadors turístics internacionals. En aquest sentit la Diputació de Tarragona s'ha reunit el primer dia del certamen amb responsables de Jet2, que enguany operarà dues noves rutes des de Reus a Birmingham i London Stansted, i Barrhead Travel, que impulsarà un vol xàrter amb British Airways des de Glasgow. 

Amb els nous vols d'aquestes dues companyies i d'altres ja previstos, l'Aeroport de Reus preveu incrementar un 16,3% els passatgers durant l'any 2017. Aquest augment de l'activitat a l'Aeroport de Reus, com a conseqüència de l'obertura de noves rutes i a l'increment de places a destinacions existents, permetria continuar amb la tendència a l'alça de l'estiu anterior.

Trobada amb la Direcció General de Turisme d'Aragó

El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, es va reunir dimecres amb la Direcció General de Turisme d'Aragó per tractar vies conjuntes de promoció de la via verda de la Val de Zafàn, amb origen a la província de Terol, i promoure de manera coordinada un itinerari atractiu per als mercats internacionals. A més, també es van tractar altres temes, com la promoció del camí de l'Ebre (GR-99) i el camí de Sant Jaume.

Promoció conjunta del territori a Fitur

Fitur, la Fira Internacional de Turisme, compta amb una àmplia representació de la demarcació de Tarragona. En total, trenta socis públics i privats de la demarcació hi participen conjuntament, integrats dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, de la mà de la Diputació de Tarragona. Les Terres de l'Ebre hi són representades pels municipis d'Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Ascó, l'Ampolla, Alcanar, Camarles, Deltebre i Tortosa i pel Consell Comarcal de la Terra Alta.

El turisme sostenible, protagonista a Fitur

El Turisme Sostenible per el Desenvolupament és el protagonista de la 37ena edició de Fitur, donant veu als esforços que està fent el sector turístic per a contribuir al desenvolupament d'un nou model de sostenibilitat turística. Precisament les Terres de l'Ebre han estat escollides com una de les 100 millors destinacions sostenibles del món. Així ho ha decidit recentment l'associació internacional Global Green Destinations, en reconeixement a la seva gran biodiversitat i als seus valors mediambientals.


Promoció conjunta de les marques Costa Daurada i Terres de l’Ebre a Fitur | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris