Mˇn Natura Delta de l┤Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

Primera irrupciˇ freda de la temporada

La predicciˇ indica una forta davallada tŔrmica a partir del cap de setmana, que vindrÓ acompanyada de precipitacions i vent fort

Etiquetes   natura, meteorologia

Publicat el26/10/2018

Primera irrupciˇ freda de la temporada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Servei Meteorol˛gic de Catalunya informa que l'arribada d'una massa d'aire molt fred, procedent de l'└rtic, produirÓ una notable baixada de la temperatura. A mÚs, l'acompanyarÓ una pertorbaciˇ que donarÓ lloc a vent fort del nord i a precipitacions que localment podran ser abundants i en forma de neu a cotes mitjanes i altes.

La temperatura iniciarÓ el seu descens dissabte 27 i arribarÓ a tocar fons entre diumenge 28 i dilluns 29. Es preveuen davallades d'entre 8 i 13 graus. Pel que fa a precipitacions, se n'esperen a partir de dissabte al matÝ i durant les primeres hores de diumenge i afectaran qualsevol punt de Catalunya.

A banda, diumenge el vent bufarÓ fort del nord als dos extrems de Catalunya, fet que alterarÓ l'estat de la mar. De cara a dilluns i dimarts, la possible formaciˇ d'una depressiˇ a la MediterrÓnia podria produir una ventada general i un temporal marÝtim.

Davant les discrepÓncies en els models meteorol˛gics a mitjÓ termini en l'evoluciˇ d'aquesta situaciˇ, caldrÓ anar seguint les pr˛ximes actualitzacions de la predicciˇ meteorol˛gica.


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu