Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Planetagua, viatges plens d’experiències amb el veler Nòmada

La navegació a vela té quelcom de romàntica, potser perquè esdevé relaxant i plaent, deixant-te acariciar per l’aire humit i salat i l’escalfor del sol, mentre gaudeixes de l’espectacle de color i llum que el mar i el cel ofereixen amb totes les tonalitats de blau.

Planetagua, viatges plens d’experiències amb el veler Nòmada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La navegació a vela té quelcom de romàntica, potser perquè esdevé relaxant i plaent, deixant-te acariciar per l'aire humit i salat i l'escalfor del sol, mentre gaudeixes de l'espectacle de color i llum que el mar i el cel ofereixen amb totes les tonalitats de blau.

Precisament això és el que ens proposa Planetagua, una combinació de viatge i experiències amb el Nòmada, un veler d'alumini, ampli i de construcció molt robusta, preparat per a la navegació oceànica.

El patró del Nòmada, Víctor Viciana, és un mariner molt experimentat, patró professional d'esbarjo i capità de iot, que ens descobrirà racons únics, molts cops, només accessibles des del mar.

Nadar, practicar snorkel, bussejar amb apnea, prendre el sol a coberta, escoltar música o, simplement, no fer res i deixar transcórrer plàcidament el temps, serà una manera de recarregar energies.

Planetagua proposa tres destinacions o rutes al viatger:


Planetagua, viatges plens d’experiències amb el veler Nòmada | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Descobreix el delta de l'Ebre

La Punta de la Banya, una extensa barra de sorra, dona forma a una àmplia i espectacular badia ideal per a navegar a vela. La quietud de les seves aigües, els valuosos recursos naturals i el peculiar paisatge d’arrossars, aiguamolls i llacunes que l’envolta i resguardada per la serra de Montsià i el massís dels Ports, la converteixen en un destí excepcional.

Navegar per la badia dels Alfacs és ideal per a aquells que s’embarquen per primer cop, però també per als que volen aprendre i gaudir de la navegació en un entorn segur i protegit. 


Illes Columbretes

Una interessant escapada de cap de setmana, embarcant i navegant amb el Nòmada el divendres la nit rumb a la Columbrete gran, un cràter volcànic extingit. Si les condicions meteorològiques ho permeten, el Nòmada romandrà amarrat durant el dissabte perquè els tripulants puguin practicar el busseig i observar la fauna submarina. Si l’estació biològica permet desembarcar, ja que les Columbretes és parc natural marítim i hi ha algunes restriccions, es podrà visitar l’illa, formada per gran quantitat de petits illots, amb un paisatge natural marítim de gran interès paisatgístic i interpretatiu.


Illes Balears

Les Illes Balears són un paradís mediterrani, a poca distància de la península. Fer el salt i conèixer-les potser un pla excel·lent per a embarcar aquest estiu.

El propòsit és gaudir de cada jornada, practicar la vela sempre que sigui possible, fondejar en cales i badies d’aigües clares, banyar-se bussejar i prendre el sol. En resum, deixar enrere l’estrès, la rutina, desconnectar del ritme habitual i recarregar al màxim les energies.


Més informació: 

Planetagua
Sant Carles de la Ràpita – Delta de l'Ebre – Tarragona 

Contacte: Emma Mora

Comentaris