Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre
Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler

Planifica les teves vacances, caps de setmana i temps lliure navegant en el Nòmada, un veler oceànic de 13,40 metres d´eslora.
Sortides per a grups.

PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

PlanetAgua t’ofereix diferents propostes per planificar les teves vacances, caps de setmana i temps lliure navegant en el Nòmada, un veler oceànic de 13,40 metres d’eslora.  

Embarcat, podràs gaudir del contacte amb el mar, de navegar a vela, coneixent la vida a bord. Aniràs acompanyat d’un patró experimentat, coneixedor de la mar i de bons ancoratges on passaràs uns dies de veritable descans, en alguna de les destinacions aconsellats. 

Posem la nostra experiència nàutica i de viatge a la teva disposició perquè puguis gaudir plenament de la mar, la navegació, el contacte amb la natura i la visita a entorns únics, sovint només accessibles des d’una embarcació. Podràs navegar a vela, i aprendre, si ho desitges. 

La navegació de creuer és una manera peculiar d’entendre el contacte amb la mar i una filosofia de viure i gaudir el que ens ofereix. En la teva estada a bord podràs experimentar en primera persona el que significa. A més podràs realitzar diverses activitats: nedar, practicar immersió lleugera o bussejar amb apnea, prendre el sol a coberta tranquil·Lament llegint un llibre, escoltar música o senzillament, no fer res i així deixar discórrer el temps per recarregar energies, necessàries per a dur endavant el dia a dia, en l’atrafegat ritme de vida actual. 

«Escapa’t per uns dies, oblida’t de veure el món a través del televisor, apaga el mòbil, l’ordinador, desconnecta de les xarxes i viu una nova experiència, en primera persona, sent tu el protagonista».


PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler PLANETAGUA. Viatges i experiències en veler

Comentaris