Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya

CAT | ES

Aurell i Debats, del CEM La Cameta Coixa, guanyadors absoluts de la 6ª Cursa de muntanya Camí de Sirga

Penúltima prova de la temporada del Circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre, celebrada aquest passat diumenge a Móra d’Ebre.

Publicat el9/11/2015

Organitzada per l'Agrupació Excursionista La Picossa, ahir diumenge es va celebrar la 6ª edició de la cursa de muntanya Camí de Sirga a l'ermita de Sant Jeroni de Móra d'Ebre, la penúltima prova de la temporada del Circuit de curses de muntanya de les Terres de l'Ebre.

La cursa, amb 138 corredors, va començar a les 9 en punt del matí amb un recorregut de 23,6 km i 1.450 metres de desnivell positiu i es va enfilar per pics emblemàtics del terme de Móra d'Ebre, com la Picossa i el Pic d'Àguila, amb unes vistes espectaculars. El circuit, força exigent, va discórrer per un 90% de senders, crestes i un 10% per pistes de terra. Val a dir que la pluja de dilluns va ajudar que els trailsrunners poguessin gaudir d'uns senders en molt bon estat.

Pere Aurell, del CEM La Cameta Coixa es va imposar amb un temps de 2 h 27' 39'' seguit de Mustapha Basiyd de la UEC Tortosa a només 50” del primer. En tercer lloc es va classificar Albert Giné del Trail Roquetes amb 2 h 31' 48''.

Aurell i Debats, del CEM La Cameta Coixa, guanyadors absoluts de la 6ª Cursa de muntanya Camí de Sirga | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Pere Aurell i Ragna Debats, primers classificats a la cursa


Aurell i Debats, del CEM La Cameta Coixa, guanyadors absoluts de la 6ª Cursa de muntanya Camí de Sirga | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Mustapha Basiyd i Albert Giné, segon i tercer classificats a la cursa


En dones, Ragna Debats de La Cameta Coixa-Ous Roig, va guanyar amb un temps de 2h 25' 17''. Sandra Burgués, del Trail Roquetes i Marta Paulino, de Montbike Amposta, van quedar en segon i tercer lloc amb un temps de 3h 44'' i 3h 12' 40'', respectivament.


Sandra Burgués i Marta Paulino, segona i tercera en dones a la cursa


La cursa sub-18, amb 5 corredors i la marxa, amb 75 participants van compartir recorregut amb una distància de 9 km i 435 m de desnivell positiu. En la categoria masculina de la sub-18 es va imposar Aleix Rodríguez, del C.E. Trilercavons amb un temps de 1h 7' 41'' i en categoria femenina Judit Berengué del TEAM Flowers-Lo Corriol amb un crono de 1h 48' 10''.

Aurell i Debats, del CEM La Cameta Coixa, guanyadors absoluts de la 6ª Cursa de muntanya Camí de Sirga | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Aleix Rodríguez i Judit Berengué es van imposar en la sub-18 en categoria masculí i femení.


Com a punt final de la jornada, l'AE La Picossa va organitzar un dinar popular per a tots els participants en aquest paratge ebrenc que acull dues ermites, la de Sant Jeroni i la de Santa Madrona.

La propera cita serà la 7a Cursa de les Roques a Horta de Sant Joan, que tancarà l'edició 2015 del Circuit de Curses de Muntanaya de les Terres de l'Ebre. Organitzada per l'AE Cara Nord i l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan tindrà un recorregut de 23 km i 1.900 metres de desnivell positiu. La prova també comptarà amb una marxa i una cursa júnior amb un circuit de 12 km i 625m+.Participants de la marxa


Preparant la paella per als participants de la jornada


Ambient festiu i participatiu ahir a l'ermita de Sant Jeroni de Móra d'Ebre


Vista del Barranc de la Faneca, prop de l'arribada


Us deixem dos galeries de fotos de la 6a cursa de muntanya Camí de Sirga:

Fotos als Fraus

Fotos al barranc de la Faneca

Comentaris