suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Peníscola presenta les seues primeres Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i de la Mar

Es tracta d’una proposta que combina, per primera vegada, els arrossos i els productes de la mar com a coprotagonistes en les receptes que componen els menús especials que confecciona per a l’ocasió la desena de restaurants participants

Etiquetes   turisme gastronomic, jornades gastronomiques, peniscola, baix maestrat

Publicat el6/5/2021

Peníscola presenta les seues primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs i de la Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Roda de premsa de presentació de les Jornades


L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la primera cita gastronòmica de l’any emmarcada dins de la programació anual de jornades gastronòmiques. Es tracta d’una proposta que combina, per primera vegada, els arrossos i els productes de la mar com a coprotagonistes en les receptes que componen els menús especials que confecciona per a l’ocasió la desena de restaurants participants. Arrossos tradicionals o en risotto es combinen amb plats de peix en salaó, ceviche, carpaccio, en guisat mariner, en crema, amanida, cassola o caneló.

"Una oportunitat excel·lent per conèixer les receptes més tradicionals combinades amb les més avantguardistes quallades de producte de proximitat" ha valorat la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París.

Aquesta nova proposta presenta, a més, la possibilitat de gaudir menús reduïts de dilluns a dijous. "Adaptem les nostres propostes gastronòmiques a la nova situació, la flexibilitat i l’aposta per la qualitat dels productes ens fan més competitius i més atractius, treballem al costat de el sector per la reactivació i aquesta iniciativa al costat dels restauradors és una bona mostra" ha explicat el mateix alcalde, Andrés Martínez, durant la presentació de les jornades.

Els restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i de la Mar són La Cabaña, Camino de Santiago, Edén, El Mercat, Roca, Roca Mar, Taberna Mío Cid, Tio Pepe, Xulo’s i 9 de Nueve. Es poden trobar tots els menús a www.peniscola.org


Per: Redacció

Foto: EbreActiu