El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informaciķ turística. Antiga Estaciķ de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames

Ōscar Griņķ va escollir Garcia, el seu municipi natal, per a l’acte adreįat als patrocinadors del projecte Salut i Cames, quan falten pocs dies per comenįar aquesta cursa solidāria.

Publicat el26/9/2016


  • El corredor de la Ribera d'Ebre comenįarā el seu repte aquest dissabte 1 d'octubre al Cap de Creus
  • L'objectiu del projecte Salut i Cames és recaptar fons per lluitar contra el cāncer infantil

Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Ōscar Griņķ va escollir Garcia, el seu municipi natal, per a l'acte adreįat als patrocinadors del projecte Salut i Cames, quan falten pocs dies per comenįar aquesta cursa solidāria.

A la sala d'actes del Bar Maig es van reunir aquest passat dissabte al voltant d'una quarantena de persones, entre les quals es trobaven l'alcaldessa de Garcia, Blanca Lķpez, l'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, patrocinadors del projecte i veīns del municipi, per acompanyar a Griņķ i cončixer els detalls de la cursa que iniciarā el prōxim 1 d'octubre al Cap de Creus i finalitzarā el dia 23 d'octubre al Cap de Finisterre, després de recķrrer els 1.550 km que els separen.

Per a les assistčncies durant el recorregut, Griņķ anirā acompanyat de Josep Gavira, president del Club Serres del Mestral, qui va explicar als assistents a l'acte les diferents etapes de la cursa, així com de les dificultats que es pot anar trobant el corredor de la Ribera d'Ebre. Gavira conduirā una furgoneta cedida per l'empresa Davima, que anirā seguint al corredor i que servirā també per donar a cončixer el projecte pels diferents municipis per on passarā.

A l'acte també hi va estar present Pau Mazķn, responsable de Movertis, qui va explicar que a través d'un aplicatiu dissenyat per aquesta empresa, es podrā fer un seguiment en temps real de l'activitat diāria de Griņķ, que es podrā consultar al web http://www.movertis.com/saluticamesUna iniciativa lligada a l'Hospital Sant Joan de Déu

Amb el projecte Salut i Cames, Ōscar Griņķ s'ha proposat recaptar 10.000 euros per a la investigaciķ del cāncer infantil, una iniciativa que estā lligada a l'Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu, centre pioner en el tractament d'aquesta malaltia que afecta cada any a més de 1.200 infants de l'estat espanyol, dels quals 200 a Catalunya.

El cāncer no actua de la mateixa manera en els infants que en les persones adultes, pel que es requereixen tractaments diferents i les farmacčutiques destinen menys recursos per a la investigaciķ de nous i millors tractaments per al cāncer infantil, ja que aquests sķn menys rendibles econōmicament.

De moment, Ōscar Griņķ ja ha recaptat 3.349 euros, que han estat donats íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu i durant aquests 22 dies que el portaran a creuar el nord d'Espanya donant a cončixer el seu projecte, espera arribar als 10.000 euros.

Les donacions es poden fer a través del web de la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org


Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Josep Gavira, president del Club Serres del  Mestral explica les etapes de la cursa. Al seu costat, Ōscar Griņķ 


Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames Ōscar Griņķ presenta als patrocinadors el seu projecte Salut i Cames


Més informaciķ a: http://oscarbolu2.wixsite.com/saluticames 

Fotos: EbreActiu.catComentaris