Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda
Benifallet, un paisatge que enamora

Òscar Griñó aconsegueix el seu somni

Aquest passat diumenge, Òscar Griñó va veure complet el seu repte solidari Salut i Cames, completant corrents i en 22 dies els 1.380 quilòmetres que separen el Cap de Creus i el Cap de Finisterre.

Publicat el27/10/2016

Òscar Griñó aconsegueix el seu somni | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l      Òscar Griñó i Josep Gavira a Finisterre | Foto: Salut i Cames  


Aquest passat diumenge, Òscar Griñó va veure complet el seu repte solidari Salut i Cames, completant corrents i en 22 dies els 1.380 quilòmetres que separen el Cap de Creus i el Cap de Finisterre.

Acabava així l'aventura iniciada el passat 1 d'octubre a la costa gironina i que ha portat a Griñó a creuar en solitari els Pirineus (amb el suport tècnic de Josep Gavira) i a través del Camí de Sant Jaume, arribar a Finisterre.

La bonança meteorològica l'ha acompanyat la major part dels 1.380 quilòmetres de recorreguts, però la pluja, el vent i fins i tot una mica de pedra, l'esperaven per fer-li molt difícil completar l'última etapa. Malgrat això, Griñó va complir amb el seu objectiu: donar a conèixer i explicar, a les diferents poblacions per on ha anat passant al llarg del recorregut, el projecte Salut i Cames i la seva finalitat de recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El fruit d'aquest esforç són els 3.739 € recaptats, que aniran destinats íntegrament a la Fundació Sant Joan de Déu i una experiència molt enriquidora, plena d'anècdotes que l'esportista de Garcia té la intenció de plasmar en un "llibre d'aventura".

Abans, però, toca descansar i recuperar-se de l'esforç, però sobretot i tal com explicava el mateix Griñó a les xarxes socials en finalitzar el repte: «sentir-me orgullós per complir amb la meua promesa, aportant el meu granet de sorra per millorar la vida de tots aquests nens que pateixen càncer».