Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Or per al Club Patí L'Aldea al Campionat de Catalunya de patinatge artístic

El passats dies 11 i 12 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya de categoria Junior a Llagostera. Elisa Tomàs Franch, del Club Patí L’Aldea, va aconseguir la medalla d’or.

Publicat el15/6/2016

Or per al Club Patí L’Aldea al Campionat de Catalunya de patinatge artístic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: Club Patí L'Aldea

El passats dies 11 i 12 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya de categoria Junior a Llagostera. Un total de 29 patinadores i 7 patinadors de d'arreu de Catalunya van disputar el campionat.

El dissabte es va executar el programa curt i el diumenge el llarg, les classificacions van quedar de la següent manera:

Individual femení
Medalla d'or per a Elisa Tomàs Franch, del Club Patí L'Aldea, la plata per a Sílvia Rodríguez Ucha, del C.P. Parets i el bronze per Grace Lloret Davies, del P. A. Gramanet.
La resta de patinadores de la Territorial de Tarragona van quedar en les següents posicions:
6ª Laia Lloses Miró, del Reus Deportiu, 12ª Gemma Bargalló Solé, del Reus Deportiu, 23ª Ester Rovira Reverter, del C.P. Alcanar, 25ª Carla Barroso Moncusi, del Reus Deportiu.
Individual masculí
Medalla d'or per a Eloi Canals Pascual, del C.P.A. Calella, la plata per a David Andre Aponte, del C.P. Parets i el bronze per a Aleix Torres Gómez, del C.P.A. Tona.

Queden classificats per al Campionat d'Espanya que es celebrarà els proper dies 15 i 16 de Juliol a Gran Canària: Elisa Tomàs Franch (Cp L'Aldea), Sílvia Rodríguez Ucha (Cp Arets), Grace Lloret Davies (A Gramanet), Cristina Garcia Navas (Pa Maçanet), Júlia Vallejo Sanglas (Cp Lloriana), Laia Lloses Miró (Reus Deportiu), Carla Escrich Solé (Cpa Caldes d'Estrac), Sara Garcia Muñoz (Cpa Arenys De Munt), Ariadna Feria Aguirre (Cn Terrassa), Neus Mateu Cordonet (Cp Llagostera), Júlia Terradellas (Cepa Girona), Gemma Bargalló Solé (Reus Deportiu), Meritxell Font Palou (Cp Bescanó), Sandra Bernaus Tomé (Cp Tremp), Núria Barros Cantero (Cpa Cornellà Del Terri) i Maria Fina Salvatella (Cepa Girona), en individual femení.

En masculí: Eloi Canals Pascual (Cpa Calella), David Andre Aponte (Cp Parets), Aleix Torres Gómez (Cpa Tona), Alejandro Garcia Martin (Cpa Ripollet), Marc Sarrau Orus (Cp Torrent De Cinca), Josuè Atalao Carrique (Cpa Sant Joan Despí), Marc Chornet Gracia (Cpa Sant Vicenç De Montalt).


Or per al Club Patí L’Aldea al Campionat de Catalunya de patinatge artístic | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: Club Patí L'Aldea

Comentaris