Hostal - Restaurant Pous de la Neu. Parc Natural dels Ports
Benifallet, un paisatge que enamora

Obre el Centre d'Interpetació de la Serra de Godall

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Godall aproven un conveni per reobrir el centre que forma part de la xarxa Ebre, Natura & Cultura

Publicat el4/8/2017

Obre el Centre d’Interpetació de la Serra de Godall | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l


En l'última reunió de la Junta del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre es va aprovar el conveni amb l'ajuntament de Godall per a l'obertura del Centre d'Interpetació de la Serra de Godall. Aquest equipament, que forma part de la xarxa Ebre, Natura & Cultura, havia romàs tancat al públic des del 2016. De nou, es podrà gaudir de l'exposició permanent dedicada a la singularitat i biodiversitat de la Serra, i a la presència de l'ésser humà en aquest territori.

La Serra de Godall preserva importants valors naturals i ambientals, mostrant arreu els testimonis de la seva humanització a partir dels aprofitaments tradicionals. També ofereix la possibilitat de desenvolupar múltiples activitats a l'aire lliure i gaudir del seu paisatge i de les planes del voltant.

Des del Punt d'Acollida Turístic i Esportiu Serra de Godall km. 0, situat a la zona poliesportiva, es poden realitzar diverses rutes per aquest espai natural. En el punt d'inici hi ha servei de vestidor i bar, i a més compta amb panells informatius dels diferents recorreguts habilitats.

A l'interior del nucli urbà es pot visitar el Centre d'Interpretació de la Serra de Godall, on a a través d'objectes originals, audiovisuals i altres recursos, es donen a conèixer els valors naturals i la humanització de la serra. Aquest equipament també acull l'Oficina de Turisme Municipal i un espai per a activitats i exposicions temporals, on es podrà veure durant l'estiu l'exposició "La Festa a les Terres de l'Ebre" de la fotògrafa Roser Arques, que inclou imatges del Carnaval de Godall.

El nou horari d'obertura és:

  • Mesos d'estiu (juliol, agost i setembre): dissabtes de 11 a 13h
  • Resta de l'any: primer dissabte del mes de 11 a 13h