Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Obre el Centre d'Interpetació de la Serra de Godall

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Godall aproven un conveni per reobrir el centre que forma part de la xarxa Ebre, Natura & Cultura

Publicat el4/8/2017

Obre el Centre d’Interpetació de la Serra de Godall | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


En l'última reunió de la Junta del Consorci del Museu de les Terres de l'Ebre es va aprovar el conveni amb l'ajuntament de Godall per a l'obertura del Centre d'Interpetació de la Serra de Godall. Aquest equipament, que forma part de la xarxa Ebre, Natura & Cultura, havia romàs tancat al públic des del 2016. De nou, es podrà gaudir de l'exposició permanent dedicada a la singularitat i biodiversitat de la Serra, i a la presència de l'ésser humà en aquest territori.

La Serra de Godall preserva importants valors naturals i ambientals, mostrant arreu els testimonis de la seva humanització a partir dels aprofitaments tradicionals. També ofereix la possibilitat de desenvolupar múltiples activitats a l'aire lliure i gaudir del seu paisatge i de les planes del voltant.

Des del Punt d'Acollida Turístic i Esportiu Serra de Godall km. 0, situat a la zona poliesportiva, es poden realitzar diverses rutes per aquest espai natural. En el punt d'inici hi ha servei de vestidor i bar, i a més compta amb panells informatius dels diferents recorreguts habilitats.

A l'interior del nucli urbà es pot visitar el Centre d'Interpretació de la Serra de Godall, on a a través d'objectes originals, audiovisuals i altres recursos, es donen a conèixer els valors naturals i la humanització de la serra. Aquest equipament també acull l'Oficina de Turisme Municipal i un espai per a activitats i exposicions temporals, on es podrà veure durant l'estiu l'exposició "La Festa a les Terres de l'Ebre" de la fotògrafa Roser Arques, que inclou imatges del Carnaval de Godall.

El nou horari d'obertura és:

  • Mesos d'estiu (juliol, agost i setembre): dissabtes de 11 a 13h
  • Resta de l'any: primer dissabte del mes de 11 a 13h

Comentaris