Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Núria Puig i Damaris Beltri, del Nàutic Amposta, medalla d'or amb la selecció espanyola de rem

La ciutat polonesa de Poznan va acollir aquest passat cap de setmana la Copa Joventut de rem olímpic. Sergi Mariano, del Club Nàutic La Ràpita, es va endur el bronze en la modalitat de 2 sense.

Publicat el1/8/2016

Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a Poznan (Polònia), la Copa Joventut de rem olímpic, una competició que està adreçada a seleccions europees en categoria juvenil.

Núria Puig i Dàmaris Beltri, del Club Nàutic Amposta, juntament amb Paula Salarich, del Club Natació Banyoles i Aitzpea González, del Santagotarrak, van guanyar dos medalles d'or, en quatre sense.

El campionat es va celebrar en dos jornades, dissabte i diumenge. El primer dia les remeres de la selecció espanyola van marcar un registre de 6:59.94, avantatjant en 4 segons a Holanda i Gran Bretanya. El diumenge van tornar a repetir triomf amb un temps de 7:07.29 a 1.38 de Gran Bretanya i a 4.87 d'Holanda.

En categoria masculina cal destacar l'actuació del remer del Club Nàutic La Ràpita, Sergi Mariano i d'Isaac Àlamo, del Club Natació Banyoles, que van sumar una medalla de bronze en la modalitat de 2 sense.


Núria Puig i Damaris Beltri, del Nàutic Amposta, medalla d’or amb la selecció espanyola de rem | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...  Les quatre remeres de la selecció espanyola amb la medalla d'or | Foto: CN Amposta

Comentaris