El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Núria Gas, del CP L'Aldea, classificada per al Campionat d'Espanya de Patinatge

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Sènior a les instal·lacions del C.P. A. Mollet i la patinadora del CP L’Aldea s’ha classificat en setena posició.

Publicat el22/6/2016

Núria Gas, del CP L’Aldea, classificada per al Campionat d’Espanya de Patinatge | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Campionat de Catalunya Sènior a les instal·lacions del C.P. A. Mollet. El campionat, classificatori pel Campionat d'Espanya va comptar amb la participació de 48 patinadors i patinadores de les diferents territorials,(30 de Barcelona, 7 de Tarragona, 8 de Girona i 3 de Lleida), repartits en les diferents modalitats de lliure femení , lliure masculí i parelles.

En modalitat lliure femení, l'or ha estat per Mònica Gimeno Coma, del Cpa Mollerussa, la plata per Noemí Isla Granados, del Pa Cadi i el bronze per Sara Castillo Martínez, del Cp Paret.

Les patinadores de la nostra territorial han quedat classificades de la següent manera:

  • 7ª Núria Gas Cugat, del Cp. L'Aldea.
  • 12ª Laura Armenteros Sánchez, del Reus Deportiu.
  • 16ª Gisela Bargalló Solé, del Reus Deportiu.
  • 18ª Anais Mercadé León, del Cp Calafell.
  • 21ª Natalia Medina Gil, del Cp Valls.
  • 25ª Judith Font Domènech, del Reus Deportiu.

En modalitat lliure masculí, l'or ha estat per Kevin Bordas Li, del Cpa Perelada, la plata per Llorenç Álvarez Caballero, del Cpa Ripollet i el bronze per Pere Marsinyach Torrico, del Foment Cardoní. El patinador de la territorial de Tarragona Sergi Bonsoms Mestres, del Cp Calafell s'ha classificat en 6ª posició.

En modalitat parelles: l'or ha estat per Nerea Wis Bravo i Javier Wis Bravo, del Ch Sant Feliu De Codines, la plata per Berta Vaquero Pajares i Marc Pañero Moreno, del Cpa Arenys De Munt i el bronze per Elisenda Prat Celma i Artur Balague Guell, del Cpa Olot.

També queden classificats per al Campionat d'Espanya que es celebrarà els propers dies 22 i 23 de juliol a Mollerussa (Lleida) els següents patinadors i patinadores:

En lliure femení Carla Nonell Garcia, del Cp Polinya, Júlia Marco Romero, del Cpa Mollet, Nerea Wis Bravo, del Ch Sant Feliu De Codines, Núria Gas Cugat, del Cp L'Aldea, Nàdia Alsinet Dameson, del Cp Tordera i Anna Benet Rodríguez, del Cp Arenys de Mar.

En lliure masculí: Oriol Terradas Berlanga, del CP Parets i Víctor Pérez Berruezo, del Cp Premià.

Núria Gas, del CP L’Aldea, classificada per al Campionat d’Espanya de Patinatge | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... 

Font i fotos: Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Aldea

Comentaris