DeltaBirding Festival 2019. Del 20 al 22 de setembre

CAT | ES

Nous horaris de l’Ecomuseu i la Casa de Fusta per a març i abril 2017

El Parc Natural del Delta de l’Ebre ha actualitzat els horaris de d´atenció al públic per als mesos de març i abril dels centres d’informació que hi ha a l’Ecomuseu i la Casa de Fusta.

Publicat el3/3/2017

Nous horaris de l’Ecomuseu i la Casa de Fusta per a març i abril 2017 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Casa de Fusta, centre d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre a la llacuna de l’Encanyissada


El Parc Natural del Delta de l'Ebre ha actualitzat els horaris d’atenció al públuc per als mesos de març i abril dels centres d'informació que hi ha a l'Ecomuseu i la Casa de Fusta.

L’Ecomuseu, situat a Deltebre, disposa al seu interior d’un recorregut adaptat per a persones cegues i amb necessitats especials. La seva funció principal és introduir els nouvinguts en el peculiar món del Delta, especialment en el funcionament dels aspectes naturals i humans del seu ecosistema.

La Casa de Fusta, situada a la bassa de l’Encanyissada (Amposta), és una construcció emblemàtica al Delta. Actualment acull una exposició permanent dedicada a les llacunes del Delta i conté una col·lecció d'ocells naturalitzats més representatius de la zona. La Casa, però, data de 1926, quan tres senyors benestants de Barcelona, atrets per la gran quantitat d'ocells aquàtics que albergava l'Encanyissada, van fundar una societat de caça que va conseguir una concessió de 10 anys per caçar a la bassa.

Horaris Ecomuseu i Casa de Fusta per als mesos de març i abril de 2017 

  • De dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 15h a 18h. 
  •  Diumenges i festius de 10 a 13h

Comentaris