Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

Nou apartat web amb informació de referència sobre espècies exòtiques invasores

Les espècies exòtiques invasores (EEI) són una de les principals causes de pèrdua de la biodiversitat

Etiquetes   natura, espècies invasores

Publicat el3/12/2018

Nou apartat web amb informació de referència sobre espècies exòtiques invasores | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El musclo zebrat, una de les espècies invasores


Actualment a Catalunya hi ha citades un total de 1.235 espècies exòtiques. D’aquestes, un total de 177 (el 14%) tenen un comportament invasor provocant impactes ecològics, econòmics i inclús sobre la salut humana, segons l’espècie. Catalunya, degut a la seva localització, població i diversitat d’hàbitats i activitats és un dels territoris en el qual aquesta problemàtica és més acusada.

Al nou apartat web trobareu informació detallada sobre les espècies exòtiques invasores catalogades (distribució original, vies d’entrada i expansió, impactes, ...), la legislació relativa, accés al tràmit d’autorització i altres informacions d’interès relacionades amb aquesta problemàtica.

Guia d'espècies invasores d'ambient fluvials Fàbregues Motorsports

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/24/2020#) AND (caducitat>=#9/24/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())