El tren de Bot Lo Sarmentero. Bar-cafeteria, Punt d´informació turística. Antiga Estació de Bot (Terra Alta)

CAT | ES

Nit astronòmica al Castell de Miravet

El CEM La Cameta Coixa i l’Ajuntament de Miravet organitzen aquest pròxim dissabte 2 de setembre la primera edició de l’Astrocameta, una nit d’observació d’estels

Publicat el28/8/2017

Nit astronòmica al Castell de Miravet | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El Centre Excursionista La Cameta Coixa i l'Ajuntament de Miravet organitzen aquest pròxim dissabte 2 de setembre la primera edició de l'Astrocameta, una nit d'observació estel·lar des del marc incomparable del Castell de Miravet. L'activitat començarà a les 10 de la nit amb una xerrada astronòmica que anirà a càrrec de dos astrònoms de l'Associació Astronòmica Aldebaran de la Sénia a la que seguirà una observació amb telescopi. Per acabar, hi haurà un tastet de vi a càrrec del celler miravetà Cellers Pedrola.

Les inscripcions per a l'activitat, que té un cost de 6 € per persona (majors de 16 anys), es poden fer fins el 31 d'agost a través del web www.lacametacoixa.cat o a l'Ajuntament de Miravet. L'organització recomana portar frontal per accedir al castell i alguna roba d'abric. Si les condicions meteorològiques impedeixen una bona observació, l'activitat es traslladarà de data.


L'11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el Castell de Miravet estarà obert de les 10 h fins a les 19.30 h. Al matí, de les 11 h i fins a les 14 h, també es podrà visitar l'Església vella.

Comentaris