Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

Nexo Veterinaris, la salut de la teua mascota en bones mans

Nexo Veterinaris, la salut de la teua mascota en bones mans | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Els qui conviuen amb un animal de companyia saben que això implica una atenció responsable, tant per garantir la salut i benestar de la mascota com la del seu propietari.

Al llarg de la vida de l'animal, necessitarà una alimentació equilibrada per evitar el sobrepès, un control de vacunació, esterilització en alguns casos, tractaments, etc. Per això és important confiar la salut de la nostra mascota a professionals qualificats que garanteixen una atenció veterinària de qualitat.

Aquest servei professional és el que ofereixen els Centres Veterinaris Nexo d'Amposta i Tortosa, centres de referència a les Terres de l'Ebre.

Disposa de les últimes tecnologies de diagnòstic com radiologia digital directa, ecocardiografia doppler color, endoscòpia, electrocardiografia, alhora que el centre disposa d’un avançat servei de cirurgia general i cirurgia d’especialitats.

Ofereix servei d’hospitalització postquirúrgica i hospitalització d’infecciosos, així com servei d’urgències 24 hores.

La filosofia dels centres veterinaris Nexo és la prevenció pel que entre els seus serveis cal destacar els plans de salut veterinaris Nexoplan®, exclusius de la Xarxa Nexo. Està comprovat que aplicant una medicina preventiva eficaç, els nostres animals viuen més feliços durant més temps, arribant a gaudir d’una vida més longeva, que pot arribar a ser d’un 25% més.


Nexo Veterinaris, la salut de la teua mascota en bones mans | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Quins són els avantatges dels Nexoplan?

Estan adaptats a l'edat, espècie i necessitats de cada gos o gat. Serveis específics segons el nivell de prevenció desitjat. Diagnòstic precoç de les malalties més freqüents. Tranquil·litat que aporta el saber que la mascota està controlada sanitàriament Quota fixa mensual reduïda. Ampliació de serveis: es pot incloure en el pla de salut Nexoplan l’esterilització, antiparasitaris, alimentació, etc. Allarga la vida de la mascota. Importants descomptes en la resta de serveis clínics i de botiga.

En funció de les necessitats preventives, hi ha dos tipus de plans:

Nexoplan MINI
Ofereix els serveis mínims necessaris per a aquells que saben que la prevenció és el primer pas per evitar mals majors.

Nexoplan + 25 VIDA
Un pla de prevenció únic i exclusiu en el sector veterinari que assegurarà la millor atenció veterinària per a la mascota basada en la revisió periòdica amb les proves diagnòstiques més completes i innovadores.


Amb les assegurances per a mascotes està tot previst

I el complement ideal del Nexoplan són les assegurances per a mascotes Clinimascota i Completmascota, que cobreixen el pagament del 80% de totes aquelles situacions imprevistes.

Clinimascota (modalitat especial Nexe 24-Quirúrgic) és la solució per a les intervencions quirúrgiques (límit anual: 1.500€)

Completmascota (modalitat especial Nexe 24-complet). Solució completa d’assistència veterinària (límit anual: 2.500€)APP Nexo

Una de les últimes novetats que Nexo ofereix gratuïtament als seus clients és l’APP Nexo, una eina amb la qual es pot gestionar tot el referent a la salut de la mascota: el calendari de vacunació, l’historial mèdic, les cites, etc.


Més informació a: 

Clínica Veterinària Oftevet
Fortuny, 18
43870 Amposta. Tarragona
Telèfon: 977 704 224
oftevet.amposta@nexovet.com

Urgències: 608 933 082
Horaris: de 10 a 13:30 h i de 16:30 a 20 h
Dissabtes: de 10 a 13:30 h 


Hospital Veterinari Oftevet
Autovía C-42 Km 9,8 (camí Del Mig).
43500 Tortosa. Tarragona
Telèfon: 977 510 405
oftevet@nexovet.com

Urgències: 608 933 082
Horaris: Dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h
Dissabtes: de 10 a 13:30 h

Comentaris