suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu
Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar

Nexo Oftevet Amposta és una clínica veterinària adherida a la xarxa de clíniques veterinàries Nexo que a hores d’ara compta amb 25 clíniques repartides per tot el territori espanyol.


Nexo Oftevet Amposta és una clínica veterinària adherida a la xarxa de clíniques veterinàries Nexo que a hores d'ara compta amb 25 clíniques repartides per tot el territori espanyol.

Nexo Oftevet Amposta està ubicada a la capital del Montsià i dóna serveis de primera atenció veterinària complementant-los amb l’Hospital Veterinari Nexo Oftevet de Tortosa.

La clínica veterinària Nexo Amposta disposa de serveis propis d’ecografia i electrocardiografia i serveis complementaris com a botiga especialitzada per a animals, així com perruqueria canina i perruqueria felina.

La nostra filosofia de treball es basa en la prevenció, amb l’objectiu clar de garantir la salut de la teva mascota, fent d’aquesta manera que la relació existent entre l’animal i el seu propietari sigui més prolongada en el temps. La qualitat, l’efectivitat i l’homogeneïtat del servei veterinari és el nostre principal repte en el dia a dia.NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar NEXO OFTEVET AMPOSTA - Prevenir és curar

Comentaris