Venda online productes de la Terra

CAT | ES

Mou-te per la investigació i suport als afectats per la Covid-19

El Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre promou la iniciativa solidària #MouteCircuitEbre

Etiquetes   activitats outdoor, covid19

Publicat el7/4/2020

Mou-te per la investigació i suport als afectats per la Covid-19 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La situació de confinament per la Covid-19 amb mesures que, entre moltes activitats, ja ha suposat la cancel·lació de tres de les proves del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre, com són La Cameta Coixa de Miravet, Trencacims Paüls i el Km Vertical de Roquetes, ha obligat als organitzadors i participants de les curses a quedar-se a casa, fet que ha portat a reduir moltes de les seues activitats quotidianes, entre les quals l'exercici físic, i per tant que els ha obligat a exercitar-se dins les seues possibilitats per tal de mantenir-se en forma.


#MouteCircuitEbre. Mou-te per la investigació i suport als afectats i afectades per la Covid-19

Amb un triple objectiu, els organitzadors han fet un pas endavant i han decidit engegar la iniciativa #MouteCircuitEbre. El primer dels objectius és donar una excusa, si a algú li fa falta, per a fer exercici físic; el segon, tant o més important com el primer, és aconseguir donacions a diferents col·lectius que treballen en la investigació i suport als afectats per la Covid-19, i el tercer és que #MouteCircuitEbre formarà part de #YoMeCorono un projecte solidari, esportiu i global.

#MouteCircuitEbre es durà a terme el diumenge 12 d'abril entre les 9:30 del matí la 13:30 del migdia. La retransmissió en directe començarà pel canal de YouTube del CircuitEbre amb la presentació de la iniciativa i, a partir de les 10 h, els participants ja podran fer l'activitat que hagin triat. L'activitat física dels participants anirà en funció de les seves possibilitats, depenent dels recursos que tinguin a casa seva, ja sigui córrer en cinta, fer bicicleta estàtica o en corró, el·líptica, pujar i baixar escales, córrer pel jardí o terrassa, etc.


Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes i es podran fer fins al mateix diumenge 12 d'abril a les 20 h. El motiu de tenir la inscripció oberta fins a les 20 h, tot i que l'horari de l'activitat és fins a les 13.30 h, és per poder donar més temps a poder recollir donacions i per si algú no li va bé l'horari de matí per realitzar l'activitat. Per a inscriure's només cal emplenar el formulari on, a més de les dades personals, s'haurà d'indicar quin tipus d'activitat es realitzarà, quina distància es recorrerà i a quina entitat es vol fer el donatiu. La inscripció es formalitzarà enviant el justificant de la transferència, per l'import que cadascú vulgui a l'entitat que el mateix participant hagi triat.

El formulari està a la web www.circuitebre.cat i d'allí mateix també es pot descarregar el dorsal per participar a la iniciativa.


A les xarxes socials i retransmissió en directe

Durant la realització de l'activitat els participants poden publicar fotos i vídeos a les xarxes socials d'allò que estiguin fent amb les etiquetes #MouteCircuitEbre i #YoMeCorono que des de CircuitEbre aniran compartint en directe durant la retransmissió per YouTube.


Mou-te per la investigació i suport als afectats per la Covid-19 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Mou-te per la investigació i suport als afectats per la Covid-19 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Mou-te per la investigació i suport als afectats per la Covid-19


Per: Redacció

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#4/14/2021#) AND (caducitat>=#4/14/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())