Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

MónNatura prepara la celebració del 5è aniversari amb La Festa dels Menuts

La Festa, que serà el diumenge 4 de juny, permetrà obrir el centre a tots els visitants en una jornada plena d’activitats

Publicat el25/5/2017

MónNatura prepara la celebració del 5è aniversari amb La Festa dels Menuts | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... MónNatura prepara la celebració del 5è aniversari amb La Festa dels Menuts

El centre MónNatura Delta ha organitzat per al diumenge 4 de juny La Festa dels Menuts, una gran trobada familiar per a que els xiquets i xiquetes podran gaudir de moltes activitats que donaran a conèixer les tradicions, la cultura, la gastronomia i els paisatges del Delta de l'Ebre.

Aquesta nova edició està dedicada a la natura i a l'entorn del Delta, amb tallers sobre les fascinants aus que habiten en aquest espai natural, jocs de la desconeguda fauna que viu al mar, parades per a descobrir un entorn natural únic i màgic i moltes més propostes per divertir-se en família.

La Festa dels Menuts té entrada lliure i coincideix amb el 5è aniversari d'aquest equipament de la Fundació Catalunya-La Pedrera. En tot aquest temps, MónNatura Delta s'ha consolidat com un centre educatiu i de lleure de referència al territori amb més de 65.000 visitants.

L'organització prega confirmar l'assistència a través del correu electrònic info@monnaturadelta.com


 La Festa permetrà obrir el centre a tots els visitants en una jornada plena d'activitats

Comentaris