Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

MOLÍ DE SOTORRES
Casa rural a Horta de Sant Joan

Antic molí fariner del segle XII completament restaurat amb capacitat per a 8 persones. Amb una bassa natural i un salt d’aigua per a banyar-se. Un lloc idílic per a gaudir de la pau i la tranquil·litat al cor dels Ports.

 MOLÍ DE SOTORRES<br>Casa rural a Horta de Sant Joan | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Pau, tranquil·litat i bellesa a Horta de Sant Joan

Antic molí fariner del segle XII completament restaurat amb capacitat per a 8 persones amb totes les comoditats i amb grans possibilitats de lleure.

Banyat en el riu o la bassa d'aigua natural que baixa neta de la muntanya. Descansa i relaxa't escoltant als ocells, el soroll del salt d'aigua i la llar de foc.

Camins i sortides per tots els nivells i edats per a explorar l'entorn d'Els Ports. I si us agraden les emocions fortes trovareu un dels millors indrets per a practicar barranquisme a Catalunya.

Llicència de Turisme: PTE-00200


MOLÍ DE SOTORRES<br>Casa rural a Horta de Sant Joan MOLÍ DE SOTORRES<br>Casa rural a Horta de Sant Joan MOLÍ DE SOTORRES<br>Casa rural a Horta de Sant Joan MOLÍ DE SOTORRES<br>Casa rural a Horta de Sant Joan MOLÍ DE SOTORRES<br>Casa rural a Horta de Sant Joan

Comentaris