TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Miravet es prepara per acollir més de 600 participants a la Cursa de la Cameta Coixa

354 a la modalitat cursa i 250 a la marxa són la xifra de participants inscrits a la Cursa de la Cameta Coixa que se celebrarà aquest diumenge vinent a Miravet. La prova, que s’inclou dintre del 9è Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, en aquesta edició, a més serà Campionat de Catalunya de curses per muntanya per equips de la FEEC.

Publicat el19/2/2016

354 a la modalitat cursa i 250 a la marxa són la xifra de participants inscrits a la Cursa de la Cameta Coixa que se celebrarà aquest diumenge vinenta Miravet.

Entre els inscrits hi ha el marroquí afincat a Baena, Zaid Ait Malek, guanyador de la Cameta Coixa 2015 i que té entre el seu palmarés la primera plaça aconseguida l'any passat a l'Euràfrica Trail, primer a l'UCAM Falco Trail Sky Marathon, segon a l'Ultra Pirineu, tercer a la Gran Canària Advance i segon a la Ultra Haria Extreme.

La prova, que s'inclou dintre del 9è Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l'Ebre, en aquesta edició, a més serà Campionat de Catalunya de curses per muntanya per equips de la FEEC.

Hi ha confirmats la participació dels equips Borges Trail AAEET, CE Refalguerí de la Sénia, AE Talaia de Vilanova i la Geltrú, Centre Excursionista Guissonenc, UEC Tortosa, CE Pontsicà de Ponts, CE Trail Tarraco, AE Mountain Runners del Berguedà, BTT Montbike Amposta, Club Patxanguerus d'Alforja, AE Matxacuca de Sta Cristina d'Aro i el CEM la Cameta Coixa de Miravet. 
L'equip Borges Trail intentarà revalidar el títol de campions aconseguit l'any passat a Alcanar.

La cursa absoluta té un recorregut exigent i tècnic, amb 21 Km i 1.350 m. de desnivell positiu. A més, també hi ha les curses júnior i cadet i la marxa.

Totes les proves tenen el seu punt de sortida al pati de l'imponent castell templer de Miravet i transcorren per pistes i senders vora el riu i les trinxeres de la guerra recuperats dels avantpassats miravetans.

L'Associació de Dones de Miravet prepararà l'àpat per a tots els participants que es farà a la plaça de l'Arenal, punt d'arribada de la cursa.
I no faltaran els dos pernils que els organitzadors de la Cameta Coixa deixen en dos llocs diferents del recorregut de la cursa per a què els corredors “més espavilats” els trobin i se'ls puguin emportar a casa, això, sí carregant el seu pes fins a l'arribada.

Miravet es prepara per acollir més de 600 participants a la Cursa de la Cameta Coixa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Miravet es prepara per acollir més de 600 participants a la Cursa de la Cameta Coixa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Comentaris