Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

Miravet acollirà aquest proper dissabte la festa d'entrega de premis de les curses per muntanya 2015

Organitzada conjuntament per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre Excursionista La Cameta Coixa, previ a la festa hi haurà una xerrada sobre prevenció de lesions a les curses per muntanya.

Publicat el23/11/2015

Miravet acollirà aquest proper dissabte la festa d’entrega de premis de les curses per muntanya 2015 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza, conjuntament amb el Centre Excursionista La Cameta Coixa, la festa d'entrega de premis de les competicions de curses per muntanya 2015, que se celebrarà aquest proper dissabte 28 de novembre a Miravet.

L'acte començarà a les 19 hores amb la xerrada sobre la prevenció de lesions a les curses per muntanya, a càrrec de Carles Ferré, fisioterapeuta i gerent de Recusport (Centre de Salut Esportiva).

Es farà entrega dels premis als corresponents guanyadors de la 14a Copa Catalana de Curses per Muntanya, 6a Copa Catalana de Curses Verticals, i 13è Circuit Català de Curses per Muntanya.

Totes les persones interessades en assistir-hi han de confirmar l'assistència a la FEEC.

Comentaris