TransTerraAlta, una ruta sorprenent
Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

CAT | ES

Miravet acollirā aquest proper dissabte la festa d'entrega de premis de les curses per muntanya 2015

Organitzada conjuntament per la Federaciķ d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre Excursionista La Cameta Coixa, previ a la festa hi haurā una xerrada sobre prevenciķ de lesions a les curses per muntanya.

Publicat el23/11/2015

Miravet acollirā aquest proper dissabte la festa d’entrega de premis de les curses per muntanya 2015 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de lLa Federaciķ d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza, conjuntament amb el Centre Excursionista La Cameta Coixa, la festa d'entrega de premis de les competicions de curses per muntanya 2015, que se celebrarā aquest proper dissabte 28 de novembre a Miravet.

L'acte comenįarā a les 19 hores amb la xerrada sobre la prevenciķ de lesions a les curses per muntanya, a cārrec de Carles Ferré, fisioterapeuta i gerent de Recusport (Centre de Salut Esportiva).

Es farā entrega dels premis als corresponents guanyadors de la 14a Copa Catalana de Curses per Muntanya, 6a Copa Catalana de Curses Verticals, i 13č Circuit Catalā de Curses per Muntanya.

Totes les persones interessades en assistir-hi han de confirmar l'assistčncia a la FEEC.